دلیل گرایش جوانان مغربی به داعش

چهارشنبه 17 تير 1394
21:50
دلیل گرایش جوانان مغربی به داعش بحران پیوستن جوانان مغربی به داعش، مسؤولان این کشور را نگران کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ادامه مهاجرت جوانان مغربی به ویژه از مناطق این کشور برای پیوستن به داعش، سازمان های اطلاعاتی غربی را از تبدیل شدن شهرهای شمالی مغرب به پشت جبهه ای تامین کنندۀ نفر برای داعش، نگران کرد.

به نوشتۀ وبگاه "هسبرس" در حالی که رسانه های مغربی، هنوز از شوک پیوستن یک خانوادۀ کاملِ هفت نفره از منطقه جامع المزواق در تطوان به داعش بیرون نیامده بودند، ناگهان خبر پیوستن سه جوان مغربیِ دیگر از منطقه های طابوله و جبل درسه به پایگاه های داعش، منتشر شد.

منابع آگاه به هسبرس خبر دادند که این سه جوان، دو برادر و یکی از دوستانشان هستند که در کار نقاشی ساختمان مشغول بودند. آن ها، از ابتدای هفته گذشته، سر کار نرفته بودند به همین سبب کارفرمای آنان با تلفن همراه آنان تماس گرفت، اما تلفن های آن ها خاموش بود.

خانواده های این سه نفر، سرانجام خبر دادند فرزندانشان از مرز سوریه و ترکیه در یکی از سنگرهای داعش با آنان تماس گرفتند و به آن ها اطلاع دادند که برای جنگ به داعش پیوسته اند و با توجه به این قصد "جنگ زیر پرچم ابوبکر بغدادی" را دارند و به دنبال راهی برای رفتن به "بهشت" هستند، دیگر به مغرب باز نخواهند گشت.

با پیوستن این سه جوان مغربی، دیگر خانواده های تطوان از خطر فریفته شدن فرزندانشان توسط عوامل جذب جوانان به داعش، بیمناک شدند.

26

0% ...

آخرین اخبار

سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد