خبر فوری:

داعش در نزدیکی مرزهای ترکیه خندق می‌کَنَد

يکشنبه 21 تير 1394
17:50
داعش در نزدیکی مرزهای ترکیه خندق می‌کَنَد گروه تروریستی داعش خندق‌هایی را در اطراف شهر جرابلس در حومه حلب در مرز با ترکیه حفر کرد. این در حالی است که نیروهای سوری و حزب الله به پیشروی‌های گسترده‌ای در عمق شهر الزبدانی در حومه دمشق دست یافته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از ایسنا ، خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داد که بلدوزرهای داعش به حفر خندق‌هایی در بخش شمالی و غربی جرابلس ادامه می‌دهند.
این خبرگزاری اعلام کرد که ارتش ترکیه نیز "تدابیر پیشگیرانه" خود را در نوار مرزی در ترکیه مقابل جرابلس را تشدید کرده است.

از سوی دیگر، درگیری‌ها برای نهمین روز پی در پی میان ارتش سوریه و حزب الله علیه تروریست‌ها در شهر الزبدانی ادامه دارد.

در همین حال، خبرنگار النشره گزارش داد که پیشروی‌های گسترده‌ای برای نیروهای ارتش سوریه و حزب الله در عمق شهر الزبدانی حاصل شده است و این نیروها به آستانه ساختمان امنیت کشور و فلکه المهرجان رسیده‌اند و ارتش حملات توپخانه‌ای را به پایگاه‌های افراد مسلح در محله العارة داشته و پیشروی‌ در آن را آغاز کرده است که محله العارة از مهمترین مناطق شهر الزبدانی به شمار می‌آید.

خبرنگار النشره در سوریه همچنین اعلام کرده است که تعدادی از گروه‌های مسلح در الزبدانی پیشنهاد اجرای مجدد آشتی ملی را در این شهر و نیز توقف عملیات نظامی را مطرح کردند. این خبرنگار افزود: ارتش عملیات نظامی خود را تکمیل خواهد کرد و احتمالا تروریست‌ها ناگزیر به عقب‌نشینی به سمت حومه دمشق در همجواری قنیطره شوند.

از سوی دیگر، ارتش سوریه همچنین پیشروی‌هایی در بخش پالمیرا داشته است که این امر پس از کنترل بر مناطق نزدیک به پالمیرا صورت گرفته است.

ارتش سوریه با نیروی هوایی خود و توپخانه‌ و موشک اندازها، تعداد زیادی از افراد مسلح داعش را در این منطقه هدف قرار داد که این حملات به هلاکت تعدادی از داعشی‌ها انجامید.

ارتش سوریه پس از حدود دو ماه از اشغال شهر باستانی پالمیرا توسط داعش، عملیات باز پس گیری این شهر و بیرون راندن تروریست‌ها را آغاز کرده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم