العبادی: آزادی الانبار نزدیک است

دوشنبه 22 تير 1394
20:41
العبادی: آزادی الانبار نزدیک است العالم - نخست وزیر و فرمانده نیروهای مسلح عراق گفت: خبر آزادی استان الانبار از تسلط تروریست های داعش به زودی اعلام می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حیدر العبادی امروز (دوشنبه) در دیدار از مقر فرماندهی عملیات مشترک، برای آگاهی از پیشروی نیروهای عراقی و داوطلبان مردمی و نظارت مستقیم بر عملیات و طرح های آزادسازی الانبار گفت: الانبار به زودی آزاد خواهد شد.

دفتر العبادی در بیانیه ای به نقل از وی اعلام کرد: بازوی نیروهای مسلح قهرمان ما اعم از ارتش، پلیس، نیروهای مردمی و عشایر انشاءالله به زودی خبر آزادسازی الانبار را به ما خواهند داد.

فرمانده عملیات مشترک عراق نیز امروز با اشاره به پیشروی در عملیات آزادسازی الانبار و ورود قریب الوقوع جنگنده های اف-16 به این کشور گفت: استان الانبار طی چند روز آینده آزاد خواهد شد.

 عملیات آزاد سازی استان الانبار از دست تروریست های داعش بامداد امروز (دوشنبه) آغاز شد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است