61 تروریست در الکرمه عراق کشته شدند

جمعه 26 تير 1394
21:59
61 تروریست در الکرمه عراق کشته شدند ستاد اطلاع رسانی عملیات نظامی عراق با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، 61 تروریست که سه نفر از آنان دارای کمربند انفجاری بودند در اطراف الکرمه کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرماندهی عملیات بغداد در چارچوب عملیات فجر الکرمه به پاکسازی الکرمه و مناطق اطراف آن ادامه داد. این عملیات با همکاری پلیس فدرال، بسیج مردمی، عشایر، نیروی هوایی عراق و ائتلاف و فرماندهی عملیات الانبار انجام شد.

پایگاه اینترنتی "السومریه نیوز" به نقل از این بیانیه نوشت: در این عملیات سه تروریست کشته و سه خودروی حامل تیربار و یک خودروی جنگی منهدم و سرنشینان آن کشته شدند.   

پلیس فدرال عراق هم در "بیجی" واقع در 40 کیلومتری شمال تکریت با تروریست ها درگیر شد و سه تروریست دارای کمربند انفجاری را از پا در آورد.   

نیروهای ارتش عراق نیز در "السمیلات" واقع در جنوب شهر تکریت 18 بمب و مکان بمب گذاری شده و در "المثنی" واقع در 40 کیلومتری غرب "سامرا" 5 بمب را کشف و یک فرد مظنون را بازداشت کردند.

همچنین نیروی هوایی عراق با انجام 23 و 75 سورتی پرواز در دو مرحله، شماری تروریست را کشت و خودروهایشان را منهدم کرد. 30 تروریست داعشی نیز در حمله هوایی ارتش به منطقه "هیت" در غرب شهر "رمادی" به هلاکت رسیدند.

سرلشگر "علی ابراهیم" فرمانده "عملیات الجزیره و البادیه" نیز گفت، 25 داعشی در حمله نیروی هوایی ائتلاف به "حدیثه" در استان "الانبار" کشته شدند که به خنثی شدن حمله داعش به این منطقه انجامید.

0% ...

آخرین اخبار

برگزاری نشست بهره برداری از ظرفیت‌های حوزه خزر در بخش حمل و نقل کالاها


درخواست عفو بین‌الملل برای تحریم نتانیاهو و چهار وزیر اسرائیلی


اعتصاب غذای ۲۸ فعال در حمایت از بازداشت‌شدگان کاروان امدادی غزه


ادعای رویترز: یک هیات قطری امروز به تهران سفر کرد


سقوط بالگرد ارتش در کشمیر پاکستان؛ همه سرنشینان کشته شدند


عملیات‌ کیفی مقاومت لبنان، تلفات نظامیان صهیونیستی را افزایش داد +فیلم


اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم


مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد


ده‌ها خیریه انگلیسی در تامین مالی شهرک‌سازی‌های اسرائیل دست دارند


حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی بندر صحار عمان