کمک نظامی به القاعده و هواداران سعودی در عدن ناکام ماند

سه شنبه 30 تير 1394
10:53
ارتش و کمیته های مردمی یمن عملیات ارسال کمک های نظامی برای القاعده و نیروهای هوادار سعودی در منطقه التواهی در استان عدن را ناکام گذاشتند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، منابع امنیتی یمنی اعلام کردند که نیروهای ارتش و کمیته های مردمی این کشور با استفاده از حملات توپخانه ای، کاروان کمک های نظامی برای عناصر القاعده و نیروهای هوادار سعودی در منطقه التواهی در استان عدن را مجبور به بازگشت کردند.

این منابع از وقوع درگیری های شدید میان ارتش و کمیته های مردمی از یک طرف و عناصر مسلح وابسته به عبد ربه منصور هادی، رییس جمهور مستعفی و فراری یمن، و عناصر القاعده در شهر التواهی خبر دادند.

حملات جنگنده های سعودی به مناطق التواهی، المعلا، خور مکسر و فرودگاه عدن شدت یافته است.

"محمد عبدالسلام" سخنگوی جنبش انصارالله یمن گفت: رویدادهای شهر عدن در حقیقت به مثابه تلاش دشمنان برای به فراموشی سپردن مساله جنوب یمن و تامین منافع القاعده و گروه های هوادار سعودی است.

0% ...

آخرین اخبار

نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز


ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است


شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی


وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد