پایان آتش بس پ ک ک و دولت ترکیه

يکشنبه 4 مرداد 1394
19:11
پایان آتش بس پ ک ک و دولت ترکیه در پی حملات هوایی ارتش ترکیه به پایگاه های حزب کارگران کردستان ترکیه (پ ک ک) در شمال عراق و بازداشت صدها تن از هواداران آن در برخی شهرهای ترکیه، این گروه اعلام کرد که شرایط آتش بس با آنکارا دیگر برقرار نیست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد داوداوغلو" نخست وزیر ترکیه با اشاره به عملیات اخیر ارتش این کشور علیه مواضع پ ک ک اعلام کرد عملیات امنیتی ترکیه تا زمانی که کشورش با تهدید مواجه باشد ادامه خواهد داشت.
دولت ترکیه و گروه پ ک ک از سال 2013 تا کنون آتش بس شکننده میان دو طرف را رعایت کرده بودند.
داود اغلو دیروز (شنبه) پیش از دیدارش با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور و نیز فرمانده ارتش کشورش اعلام کرد که عملیات علیه «داعش» و «گروه های تروریستی» صرفا یک عملیات نیست؛ و نبرد تا زمانی که آنکار با تهدید مواجه باشد ادامه خواهد داشت.
وی گفت: نیروهای ویژه در داخل خاک ترکیه 590 تن از عناصر مرتبط با داعش و پ ک ک و «جبهه انقلابی رهایی بخش خلق» را بازداشت کرده اند، زیرا خطر احتمالی به شمار می روند.

نخست وزیر ترکیه همچنین اظهار داشت که با مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق گفتگو و اوضاع موجود را بررسی کرده است.
طی چند روز اخیر، در عملیات نیروهای امنیتی ترکیه بیش از 350 تن در ترکیه دستگیر شده اند.

گفته می شود، هدف از این عملیات که پس از بروز ناآرامی های اخیر در ترکیه صورت گرفت دستگیری افراد مرتبط با عناصر پ ک ک، گروه تروریستی داعش و گروه موسوم به «جبهه انقلابی رهایی بخش خلق» است.

0% ...

آخرین اخبار

ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است