اعتراض 100 هزار فرانسوی به سفر پادشاه عربستان

يکشنبه 4 مرداد 1394
22:43
اعتراض 100 هزار فرانسوی به سفر پادشاه عربستان بیش از صد هزار فرانسوی در اعتراض به قُرُق شدن ساحل عمومی منطقه "میراندول" برای پادشاه عربستان و همراهانش طومار امضا کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "سلمان بن عبدالعزیز" پادشاه عربستان، شنبه شب به همراه هزار تن از درباریان عربستان، برای گذراندن تعطیلات تابستان به ساحل ریویرا در فرانسه سفر کرد.

اما قُرق کردن این منطقه به منظور تامین امنیت درباریان عربستان، خشم مردم فرانسه را برانگیخت به طوری که بیش از 100 هزار نفر با امضای طوماری که بر روی پایگاه های ارتباط اجتماعی بازنشر شد، ضد قُرُق شدن ساحل روبروی ویلای پادشاه عربستان، واکنش نشان دادند.

به گفتۀ مقامات محلی، هواپیمای پادشاه عربستان در فرودگاه نیس به زمین نشست و وی در میان کاروانی شامل ده ها خودرو، به محل اسکان خود منتقل شد.

طومارِ مخالفت با خصوصی سازی ساحلِ عمومیِ میراندول برای تامین امنیت پادشاه عربستان، با چنان استقبالی مواجه شد که طی یک هفته، شمار امضاهایی که پای آن نوشته شد، به بیش از 100 امضا رسید.

شهردار والوریس نیز در اعتراض به اقدامات غیرقانونی سعودی ها در ساحل و برنامه ریزی برای ایجاد آسانسوری که ویلا را به ساحل متصل می کند، به فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه نامه نوشت.

"میشل سالوکی" در این نامه خاطر نشان کرد: ما تدابیر امنیتی و منافع ملی کشور را درک می کنیم، اما نمی توانیم بپذیریم که کسی خود را از رعایت قوانین کشورمان معاف بداند.

 

26

 

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت از 90 دلار در هر بشکه گذشت و به بالاترین سطح خود از ژوئن رسید.


سنتکام: دور جدید حملات به ایران آغاز شد


صدای چندین انفجار در شهرستان دشتی استان بوشهر، جنوب ایران، شنیده شد.


فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود