امیرعبداللهیان: عربستان با آتش بازی کرد

سه شنبه 6 مرداد 1394
13:31
امیرعبداللهیان: عربستان با آتش بازی کرد العالم - معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه تاکید کرد که تهران تداوم توسل به زور دریمن را عامل تشدید فزاینده ناامنی و گسترش تروریسم در منطقه می داند.

حسین امیر عبداللهیان روز سه شنبه در گفت و گو با شبکه خبری العالم ، با بيان اينكه عربستان سعودي با اعمال خطاي استراتژيك در حمله به يمن با آتش بازي كرد، گفت: اين كشور اكنون در حال بازي با موضوع آتش بس است.

وی با بيان اينكه عربستان سعودي با اعمال خطاي استراتژيك در حمله به يمن با آتش بازي كرد، شرايط انساني در يمن را فاجعه آميز برشمرد و تصريح كرد: همه بايد به مردم يمن و سازمان ملل در توقف تجاوز و رفع محاصره انساني كمك كنند.

معاون وزير خارجه با بيان اينكه بحران يمن راهكار سياسي دارد، گفت: تهران تداوم توسل به زور در يمن را عامل تشديد فزاينده نا امني و گسترش تروريسم درمنطقه مي داند.

اميرعبداللهيان بازگشت به راهكار سياسي در منطقه و يمن را به نفع همه بازيگران داخلي و كشورهاي منطقه دانست و افزود: جريانات سياسي موثر و گروه هاي اصيل يمني با برخورداري از درك بالاي سياسي، ضمن ميارزه جدي با تروريسم از راهكار گفت وگوي ملي و توافق يمني- يمني و تلاش هاي سازمان ملل حمايت مي كنند.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم در پیامی به قالیباف: با صدایی رسا می‌گویم؛ ایران نماد عزت و شرافت است


تأکید قالیباف و نبیه بری بر مسئولیت آمریکا برای ملزم کردن اسرائیل به توقف جنگ


عارف: تنگه هرمز ملک مطلق ایران است


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


همکاری مشترک ایران و فائو برای حفاظت از گنجینه ژنتیکی


کارشناس برنامه «العین الاسرائیلیه»: قمار آمریکا و اسرائیل در برابر دیپلماسی ایران باخت


تقویت زیرساخت‌ها برای آیین تشییع رهبر انقلاب در سه استان کلیدی


سقوط 5.8 درصدی قیمت گاز اروپا


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


دیده‌بان حقوق بشر دفتر خود در غزه را در پی تهدیدات "اسرائیل" تعطیل کرد