"سر یک زن" پیشکش بغدادی به عروس داعشی!

سه شنبه 6 مرداد 1394
17:13
زنی که موفق شد از چنگ داعش بگریزد فاش کرد "البغدادی" سری بریده به عروس و دامادی تکفیری هدیه داد.

به گزارش گروه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از ایسنا،  زنی با نام مستعار "لینا" از ساکنان دیرالزور سوریه که در مرکز امنیتی موسوم به "پلیس حسبه"(پلیس دینی داعش) فعالیت می‌کرد، پس از جدایی از این گروه تروریستی فاش کرد: یکی از قضات زن "پلیس حسبه" خواستار اعدام رقیب هم‌جنس خود شد تا بتواند با شوهر او ازدواج کند. این قاضی زن، رقیب خود را به بی‌ایمانی و وفادار نبودن به داعش متهم کرد و درخواست کرد شخصا سر او را از بدن جدا کند.

"ابوبکر البغدادی،" سرکرده داعش، با اعدام شخص مورد نظر به دست این عروس بی‌رحم موافقت نکرد؛ اما به او اجازه داد سر یک قاضی زن دیگر که به جاسوسی متهم شده بود را از بدن جدا کند و آن را هدیه‌ای برای ازدواج این زوج تکفیری قرار داد.

"لینا" در ادامه اعترافات تکان‌دهنده‌اش گفت: ترس، تاثیری خفقان آور بر مناطق تحت کنترل داعش دارد، به شکلی که از کودکان به عنوان خبرچین استفاده می‌شود و زنان ایزدی ربوده شده به عنوان برده جنسی به عناصر داعش اهدا می‌شوند.


وی همچنین از وجود 5 زن انگلیسی در پلیس حسبه داعش خبر داد و گفت: گمان می‌کردیم عناصر داعش و زنان خارجی که به این مکان می‌آیند برای فدا کردن جان خود برای ما آمده‌اند؛ اما به زودی روشن شد که آنها برای طلا، پول و برده جنسی شدن آمده‌اند؛ آنها فقط مشتی متجاوز و دزد بودند.

وی دلیل جدا شدن از گروهک تروریستی داعش را اینگونه شرح داد: تروریستها را ترک کردم زیرا اقداماتی بسیار وحشتناک و مجازاتهای بدنی سنگین از آنها دیدم.

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد