کنترل ارتش و کمیته‌های مردمی بر منطقه‌ای در لحج

جمعه 9 مرداد 1394
08:37
کنترل ارتش و کمیته‌های مردمی بر منطقه‌ای در لحج نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی در یمن، یکی از مناطق استان "لحج" را تحت کنترل درآوردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این نیروها منطقه "الکساره" در شرق پایگاه "العند" را تحت کنترل درآوردند.
این منطقه در استان لحج قرار دارد.
وزارت دفاع یمن اعلام کرد که نیروهای مشترک پس از گذاشتن کمین، یک خودروی زرهی را در منطقه "الوهط" در استان لحج منهدم کردند.
در درگیریهای منطقه "بئر احمد" در استان عدن نیز 3 خودروی عناصر مسلح منهدم شد، و شمار قابل توجهی از عناصر القاعده و مزدوران عربستان سعودی کشته شدند.
نیروهای یمنی همچنین حمله عناصر القاعده و باندهای مسلح "هادی" رئیس جمهور مستعفی در منطقه "العلم" در استان عدن را ناکام گذاشتند و خسارتهای بسیاری را به آنان وارد کردند.

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است