فعال سعودی: داعش مهم نیست، اسد را سرنگون کنید !

دوشنبه 12 مرداد 1394
14:07
فعال سعودی: داعش مهم نیست، اسد را سرنگون کنید ! فعال رسانه‌ای سعودی براندازی نظام سوریه را مهمتر از تلاشها برای از بین بردن گروه تروریستی داعش دانست.

 

خاشقچی

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جمال خاشقجی" در صفحه تویتر خود نوشت: "باید سرنگونی نظام بشار اسد در سوریه بر تلاش ها برای مقابله با گروه داعش مقدم دانسته شود."
وی برای توجیه این نظریه خود مدعی شد، "همان کسانی که نظام سوریه را سرنگون کنند به طور خودکار با داعش مقابله خواهند کرد زیرا داعش مخالف طرح آنها (سوریها) است."
خاشقجی افزود: "جبهه النصره با هدف قرار دادن تیپ 30 (گروه مسلح آموزش دیده توسط آمریکا) اشتباه کرد و آمریکا نیز اشتباه کرد که ماموریت این تیپ را مقابله با داعش و جبهه النصره تعیین کرد و نه نظام سوریه. با اینکار آنها را جلوی دهانه توپ‌ها قرار دادند."
وی با ابراز نارضایتی از رسوایی گروه تروریستی احرار الشام به دلیل تسلیت گفتن مرگ سرکرده طالبان، خاطرنشان کرد: "بیانیه احرار الشام برای تسلیت مرگ ملا عمر بی دلیل بود. ای کاش منافع سوریه و انقلاب را بر تعارفات نادرست مقدم می شمردند".

شمار قابل توجهی از عناصر گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه، تبعه عربستان سعودی هستند. تفکرات این گروه تروریستی در قتل و غارت و جنایت برگرفته از اندیشه های وهابی است و بسیاری از مفتی ها و مبلغان سعودی همچنان از این اندیشه ها و تفکرات پشتیبانی می کنند.  

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات نشست اتاق بازرگانی با قالیباف/30 پیشنهاد برای توسعه روابط باچین


دبیرکل اکو: مقابله با بیابان‌زایی نیازمند همکاری منطقه‌ای است


موج مخالفت جهان عرب و اسلامی با افتتاح سفارت «سومالی‌لند» در قدس اشغالی


تأکید پزشکیان بر تدوین اطلس سلامت محلات برای تحقق عدالت در ارائه خدمات


گلوله‌باران توپخانه‌ای و حملات هوایی رژیم صهیونیستی به النبطیه


نشست هم‌فکری نماینده ویژه در امور چین با اتاق بازرگانی ایران


هاآرتص: ارتش "اسرائیل" ۵۲ درصد اردوگاه جنین را ویران کرده است


سفر گران‌تر شد؛ گردشگران به مقصدهای ارزان‌تر روی آوردند


انتشار نماهنگ منظومه ماکان از سوی کافنا +فیلم


انتقال کالا‌های ایرانی محبوس‌شده در امارات از مسیر عراق