گرایش نظامیان صهیونیست به مواد مخدر

دوشنبه 12 مرداد 1394
18:32
گرایش  نظامیان صهیونیست به مواد مخدر نظامیان صهیونیست برای به فراموشی سپردن حوادث جنگ اخیر غزه به استعمال مواد مخدر خطرناک روی آورده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از تسنیم ، ده‌ها تن از نظامیان صهیونیست اعتراف کردند که برای به فراموشی سپردن آنچه در جنگ اخیر غزه بر سرشان آمده است، به استعمال مواد مخدر خطرناک روی آورده‌اند.

به گزارش رسانه‌های فلسطینی ، در گزارشی که بخش نظامی کانال دوی رژیم صهیونیستی آن را منتشر کرده، آمده است که ده‌ها تن از نظامیان صهیونیست برای فرار از واقعیت‌های سخت و برای به دست آوردن لحظه‌ای سرخوش، مواد مخدر خطرناک استعمال می‌کنند.


در همین رابطه یکی از نظامیان صهیونیست گفت: به دلیل صحنه‌هایی که در جنگ با آن مواجه شده بودیم، شرایط روحی بسیار سختی را تجربه می‌کردیم، به خاطر همین برای چندین ساعت از غزه خارج شدیم و ماده مخدر "نایس گای" استعمال کردیم.


براساس این گزارش ، بعد از جنگ اخیر اسرائیل علیه غزه که در تابستان سال گذشته به وقوع پیوست، نظامیان صهیونیست هر روز از چنین مواد مخدرهایی استفاده می‌کنند و این امر تنها راه برای فرار از آنچه بر سرشان آمده، است.


در تجاوز 51 روزه رژیم صهیونیستی به غزه در تابستان گذشته بیش از 2 هزار فلسطینی شهید و 8 هزار نفر نیز زخمی شدند. این در حالی است که در جریان این جنگ بیش از 100 صهیونیست به هلاکت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن چگونه با استراتژی «مجاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟


ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک