فعال رسانه‌ای مصری:

فتوای وهابیان سعودی همان فتواهای داعش است

دوشنبه 19 مرداد 1394
17:58
یک چهره رسانه‌ای مصری، عربستان سعودی را به انتشار افکار تروریستی متهم کرد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، "ابراهیم عیسی" از چهره‌های رسانه‌ای معروف مصر، عربستان سعودی را به انتشار افکار تروریستی از طریق فتواهای رسمی هیات عالی علمای سعودی متهم و این فتواها را برگرفته از "درک محض وهابی بدوی" توصیف کرد.

وی کتاب معروف به "فتاوای البلد الحرام" را به باد انتقاد گرفت و گفت: این کتاب که رایگان در میان حجاج توزیع می شود، در برگیرنده فتواهایی است که تفاوتی با فتواهای داعش ندارد.
عیسی با بیان این که این کتاب فتواهایی در تکفیر ارتش مصر دارد، از طرف های رسمی مصر  از جمله الازهر و وزارت خارجه خواست در برابر این امر تحقیرآمیز سکوت نکنند.

این چهره رسانه ای مصر در پایان گفت: تا کنون 5000 هزار تبعه سعودی در اقدامات انتحاری خود را در سوریه و عراق منفجر کرده و یا کشته شده اند، زیرا به آنچه در کتاب های فتواهای افراطی وهابی آمده است، ایمان دارند.

0% ...

آخرین اخبار

تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است


نگاهی به زندگی رسانه‌ای شهید حسام زیدان/ از پوشش جنگ و محاصره تا شهادت در عملیات هوایی صهیونیست‌ها


پزشکیان روز ملی جمهوری آذربایجان را به علی‌اف تبریک گفت


علی باقری: تنگه هرمز نمی‌تواند منشاء ناامنی برای ایران باشد


سپاه: منطقه جز با محو رژیم صهیونی روی آرامش نمی‌بیند