كره شمالي، آمريكا را با حمله انتقامجويانه تهديد كرد

يکشنبه 25 مرداد 1394
13:56
كره شمالي، آمريكا را با حمله انتقامجويانه تهديد كرد كره شمالي به آمريكا هشدار داد كه اگر تمرين هاي نظامي مشترك خود با كره جنوبي در شبه جزيره كره را لغو نكند، حملات انتقامجويانه و بي رحمانه اي عليه آمريكا به راه خواهد انداخت.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم به نقل از خبرگزاري دولتي كره جنوبي "يونهاپ"، كميته دفاع ملي كه از نفوذ زيادي در كره شمالي برخوردار است، در تهديد آشكار به توسل به استفاده از سلاح هسته اي در برابر هرگونه رويارويي احتمالي خواه با آمريكا يا همسايه جنوبي خود اعلام كرد: كره شمالي قدرتي شكست ناپذير و مجهزه به آخرين تجهيزات و وسايل هجومي و دفاعي از جمله سلاح هسته اي است.

شبكه تلويزيوني دولتي كره شمالي نيز در گزارش خود اشاره كرد كه تهديدات مسؤولان نظامي كره شمالي همزمان با آغاز تمرين هاي مشترك نظامي (آمريكا و كره جنوبي) امسال با سالهاي گذشته متفاوت است؛ زيرا اين تهديدات حاوي اجراي حمله در داخل خاك آمريكا است.

0% ...

آخرین اخبار

استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا


نیروگاه اتمی بوشهر به صورت ایمن در حال تولید برق است


تا دو هفته تردد امن در تنگه هرمز با هماهنگی ایران مقدور خواهد بود


دعوت شهباز شریف از هیئت‌های ایران و آمریکا برای حضور در اسلام آباد


بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره پذیرش شروط ایران از سوی آمریکا


قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز