كره شمالي، آمريكا را با حمله انتقامجويانه تهديد كرد

يکشنبه 25 مرداد 1394
13:56
كره شمالي، آمريكا را با حمله انتقامجويانه تهديد كرد كره شمالي به آمريكا هشدار داد كه اگر تمرين هاي نظامي مشترك خود با كره جنوبي در شبه جزيره كره را لغو نكند، حملات انتقامجويانه و بي رحمانه اي عليه آمريكا به راه خواهد انداخت.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم به نقل از خبرگزاري دولتي كره جنوبي "يونهاپ"، كميته دفاع ملي كه از نفوذ زيادي در كره شمالي برخوردار است، در تهديد آشكار به توسل به استفاده از سلاح هسته اي در برابر هرگونه رويارويي احتمالي خواه با آمريكا يا همسايه جنوبي خود اعلام كرد: كره شمالي قدرتي شكست ناپذير و مجهزه به آخرين تجهيزات و وسايل هجومي و دفاعي از جمله سلاح هسته اي است.

شبكه تلويزيوني دولتي كره شمالي نيز در گزارش خود اشاره كرد كه تهديدات مسؤولان نظامي كره شمالي همزمان با آغاز تمرين هاي مشترك نظامي (آمريكا و كره جنوبي) امسال با سالهاي گذشته متفاوت است؛ زيرا اين تهديدات حاوي اجراي حمله در داخل خاك آمريكا است.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید