اسرای فلسطینی به کارزار اعتصاب غذا پیوستند

يکشنبه 25 مرداد 1394
23:04
اسرای فلسطینی به کارزار اعتصاب غذا پیوستند العالم - "سامر العیساوی" که طولانی ترین اعتصاب غذا را در تاریخ اسرای فلسطینی به ثبت رسانده است، برای اعلام همبستگی با "محمد علان" اسیر اعتصاب کننده فلسطینی که حالش وخیم است، بار دیگر اعتصاب غذا کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از شبکه نیوز، سامرالعیساوی که طولانی ترین اعتصاب غذا را به نام خود ثبت کرده و هم اکنون در زندان جلبوع در شمال فلسطین اشغالی محبوس است، برای اعلام همبستگی با محمد علان، اسیر فلسطینی، مجدداً اعتصاب غذای خود را آغاز کرد.

محمد علان از 62 روز پیش تاکنون در اعتراض به بازداشت خود اعتصاب غذا کرده و هم اکنون در بیمارستان برزیلای در غرب فلسطین اشغالی بستری است.

سامر العیساوی سال 2013 به مدت 234 روز اعتصاب غذا کرد.

مرکز "باشگاه اسیر" نیز اعلام کرد که محمد الاقرع هم برای اعلام همبستگی خود با محمد علان، در زندان ایلا در جنوب فلسطین اشغالی اعتصاب غذا کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش


عارف: مدیریت تنگه هرمز با ایران است؛ یا در میز مذاکره یا در میدان حقمان را تثبیت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی توسط ارتش مورد هدف قرار گرفت


همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق توسعه می‌یابد


تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد