کشته شدن یکی از سرکرده های النصره در سوریه

چهارشنبه 28 مرداد 1394
17:16
کشته شدن یکی از سرکرده های النصره در سوریه ابو اَنَس الجزراوی، از سرکرده های جبهه النصره، هنگام بازگشت از یک درگیری مسلحانه در ساحل سوریه، کشته شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ابو اَنَس الجزراوی از سرکرده های ارشد جبهه النصره به شمار می رود و کشته شدن او پس از عملیات گسترده اطلاعاتی ممکن شده، اما هنوز گروه یا طرفی مسئولیت این عملیات را به عهده نگرفته است.

بر اساس اعلام شبکه "سوریا مباشر" الجزراوی بر اثر انفجار بمبی در حاشیه جاده در مسیر لاذقیه و ادلب در نزدیکی شهر حارم از حومه شمالی ادلب کشته شد.

در این میان جبهه النصره که از خبر کشته شدن الجزراوی در بهت و حیرت به سر می برد، بایکوت خبری این ماجرا را ترجیح داد.

الجزراوی پس از درگیری با نیروهای ارتش سوریه در ساحل سوری و هنگام بازگشت به مقر جبهه النصره در ادلب کشته شد.

با توجه به محدود بودنِ اطلاعاتِ موجود درباره سرکرده های جبهه النصره، تنها چیزی که می توان درباره او گفت آن است که وی از سرکرده های ردۀ نخستِ رهبران جبهه النصره است و پیش از این فرمانده جبهه ساحل بود.
26

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند