"ولایت سینا"، مسئول انفجار مقر امنیت ملی مصر

پنج‌شنبه 29 مرداد 1394
16:19
گروه تروریستی موسوم به «ولایت سینا» شاخه گروه تروریستی داعش در منطقه شمال مصر مسئولیت انفجار مقر امنیت ملی مصر در منطقه شبرا الخیمه واقع در شمال قاهره را پذیرفت

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،  صبح امروز پنج شنبه انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در مجاورت مقر امنیت ملی مصر در منطقه شبرا الخمیه واقع در شمال قاهره منجر به زخمی شدن 29 نفر شد.
به نوشته رسانه های خبری مصر، وزارت کشور مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که این انفجار در مقابل ساختمان امنیت ملی در منطقه شبرا الخیمه رخ داد.
بر اساس این گزارش، خودروی بمب گذاری شده صبح امروز پنج شنبه در مقابل ساختمان امنیت ملی توقف کرد و پس از آنکه راننده آن از خودرو پیاده شده و سوار بر یک موتور سیکلت شد، خودرو منفجر شد.
وزارت بهداشت مصر نیز اعلام کرد که 29 نفر در این حادثه زخمی شدند که جراحت 28 نفر از آنها سطحی گزارش شده است.
تلویزیون مصر نیز تصاویر ساختمان امنیت ملی پس از وقوع انفجار را پخش کرد که نشان می داد خسارت‌های زیادی به این ساختمان وارد آمده و شیشه های خودروها و ساختمان های مجاور همگی شکسته شده بودند.
یک منبع امنیتی که خواست نامش فاش نشود، گفت که این خودروی بمب گذاری شده حامل یک تُن مواد منفجره بوده و در این انفجار بخش‌های زیادی از ساختمان تخریب و تعداد زیادی از ساختمان های مجاور نیز شکاف برداشته اند.
از سوی دیگر مهندس «محمد عبدالظاهر» استاندار القلیوبیه تاکید کرد که انفجار ساختمان امنیت ملی در شبرا الخیمه اقدامی بزدلانه و پلید است.
وی در جریان بازدید از مکان انفجار اظهار داشت که کمیته مهندسی را برای بازرسی منازل و مغازه‌هایی که در نتیجه انفجار خسارت دیده اند، مامور کرده است.
وی اشاره کرد که با زخمی‌های این حادثه تروریستی ملاقات کرده و این حادثه مورد فوتی نداشته است.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و وخامت بحران انسانی در غزه + فیلم


تحلیلگر سیاسی: امضای الکترونیکی، جدیت کاهش تنش بین تهران و واشنگتن را اثبات می‌کند +فیلم


یمن در واکنش به امضای یادداشت تفاهم: پیروزی تاریخی ایران در برابر تجاوز است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه قبرس با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران


یدیعوت آحارانوت: ایران بزرگترین برنده است و این توافق، جایگاه تهران و حزب الله را تقویت می‌کند


پخش سرود ملی کشورمان و ادای احترام نظامی به ایران در برنامه پرمخاطب جام جهانی عراق +فیلم


پیام تبریک امامعلی رحمان به پزشکیان


زرداری: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد لحظه‌ای تاریخی برای منطقه و جهان است


شکار در آشیانه؛ روایتی از جسورانه‌ترین عملیات نفوذ به قلب پایگاه آمریکایی


پلوسی: ما به جنگ رفتیم و باختیم/توافق ترامپ شکستی برای آمریکاست