مرشد اخوان المسلمین به حبس ابد محکوم شد

شنبه 31 مرداد 1394
17:38
مرشد اخوان المسلمین به حبس ابد محکوم شد دادگاه پورسعید در مصر، مرشد اخوان المسلمین را به حبس ابد محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حکم حبس ابد "محمد بدیع" به جرم دست داشتن در پرونده تحریک به حمله به مرکز پلیس العرب در شهر پورسعید، صادر شد.

به نوشتۀ پایگاه خبری الیوم السابع در این پرونده، دو تن دیگر از سران اخوان المسلمین مصر، به نام های محمد البلتاجی و صفوت حجازی نیز به حبس ابد محکوم شدند.

شمار متهمان این پرونده 190 نفر بود که احکام همۀ آن ها روز شنبه اعلام شد.

از میان افراد مهمی که در چارچوب این پرونده محاکمه شدند می توان به اکرم الشاعر نماینده سابق پورسعید در مجلس، احمد توفیق صالح الحولانی نماینده مجلس، جمال عبید نماینده مجلس و شماری دیگری از سران و اعضای اخوان المسلمین اشاره کرد.

"محمد بدیع" همچنین در پرونده دیگری به نام "اتاق عملیات چهارم" به اتهام برنامه ریزی برای مقابله با نظام این کشور با استفاده از زور به اعدام محکوم شده است.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید انفجارها در کویت


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است