گستاخی خطیب مکه علیه سوریه وایران

خطیب مکه: "سوریه و ایران دشمن امت اسلامی هستند"!!!

شنبه 31 مرداد 1394
22:06
خطیب مکه: خطیب مسجد الحرام در اظهاراتی گستاخانه، نظام سوریه را مسؤول جنایاتی دانست که تروریست ها در سوریه مرتکب می شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "صالح آل طالب" در خطبه های نماز جمعه شدیداً از نظام سوریه انتقاد کرد و بشار اسد رئیس جمهور این کشور را "جنایتکار" خواند .
شیخ آل طلب در ادامه مدعی شد: "نظام سوریه با ذلت تمام ، اختیار امور خود را به ایران واگذار کرده است . سوریه و ایران دشمن امت اسلامی هستند."!! 

ادعاهای این مبلغ سعودی در حالی است که کارشناسان عربستان سعودی را به دلیل حمایت مالی و تبلیغاتی و لجستیکی از گروه های مسلح و تروریستی، یکی از مسؤولان اصلی بحرانها در منطقه می دانند. شمار قابل توجهی از عناصر داعش سعودی هستند و انتشار خبرهایی درباره جنایات اتباع این کشور در سوریه و عراق به موضوعی روزمره تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ و نتانیاهو برای گسترش عملیات در لبنان توافق کردند


حملات آمریکا و اسرائیل نماد سوء استفاده از فناوری‌های پیشرفته علیه بشریت است


درخواست سازمان ملل برای از سرگیری مذاکرات تهران - واشنگتن


بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد