" بوی گندتان درآمد " در بیروت سرکوب شد!

يکشنبه 1 شهريور 1394
12:56
العالم - تظاهرات مردم بیروت پایتخت لبنان زیر عنوان " بوی گندتان درآمد " ، در اعتراض به جمع آوری نشدن زباله ها از سطح شهر منجر به درگیری شدید با نیروهای امنیتی در این شهر شد.

به گزارش روز یکشنبه شبکه خبری العالم ، هزاران نفر از اهالی بیروت از چند هفته قبل خواستار حل شدن بحران زباله و جمع نشدن آن هستند.

اختلافات عرصه سیاسی لبنان از جمله انتخاب نشدن رئیس جمهوری این کشور ، باعث تعطیلی بیشتر موسسات رسمی لبنان شده و بحران زباله ها هم  از حدود دو ماه پیش گریبان ساکنان بیروت را گرفته است.

گروههای فعال اجتماعی برای وادار کردن مسئولان به حل سریع این مشکل از مردم خواستند که راهپیمایی اعتراض آمیز زیر عنوان " بوی گندتان درآمد " به سمت مقر نخست وزیری برگزار کنند؛ اما نیروهای امنیتی مانع حرکت تظاهرکنندگان به سمت ساختمان نخست وزیری در میدان النجمه بیروت شدند.

براساس گزارش منابع لبنانی استفاده از گاز اشک آور و خودروهای آب پاش و حملات متقابل تظاهرکنندگان، موجب مجروح شدن 50 نفر از جمله 35 تن از نیروهای پلیس شده است.

برخی از منابع نیز از تیراندازی نیروهای امنیتی به سمت مردم و تبدیل شدن شعارتظاهرکنندگان از موضوع زباله به تغییر نظام و انقلاب خبردادند.

تظاهرکنندگان خواستار استعفای وزیر محیط زیست لبنان شدند.

در پی بسته شدن محل اصلی دفن زباله بیروت اعتراض‌ها به تلنبار شدن آشغال در خیابان‌های این شهر بالا گرفته و بعضی ساکنان بیروت خود زباله‌هایشان را در خیابان آتش می‌زنند که دود حاصل از آن باعث آلودگی فضای شهر شده است.

کمیته ای وزارتی، مامورجست وجو در پی راه حلی برای زباله های تلنبار شده در بیروت و جبل لبنان شده بود اما این کمیته در دستیابی به راه حل شکست خورد زیرا نتوانست مکان جدیدی به جای مکانِ قدیمی دفن زباله بیابد. مکانِ قدیمیِ دفن زباله، ظرفیت کافی برای این کار را از دست داده است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی