2 نظامی عربستان در یمن کشته شدند

سه شنبه 3 شهريور 1394
11:21
2 نظامی عربستان در یمن کشته شدند العالم - منابع نظامی در ارتش سعودی به کشته شدن دو تن از سربازان خود در حمله نیروهای یمنی به جیزان جنوبی در عربستان اعتراف کردند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، از زمان حمله عربستان سعودی به یمن تا کنون شماری از نظامیان این کشور در حملات تلافی جویانه ارتش و نیروهای مردمی یمن کشته شده اند.

درهمین حال ارتش و نیروهای مردمی یمن دیروز نیز در عملیاتی مشترک مرکز نظامی عربستانی "غرف الشیخ" را در شهر جیزان به تصرف کامل خود درآوردند و دو خودروی نظامی سعودی‌ها را منهدم کردند. دراین عملیات شماری از نظامیان سعودی کشته و مابقی متواری شدند.

منابع یمنی تاکید کردند در حالی که عناصر القاعده و مزدوران عربستان سعودی در صدد بودند از طریق تنگه لودر به منطقه مکیراس واقع در شهر البیضاء نفوذ کنند، یگان های ویژه ارتش یمن و کمیته های انقلابی 8 زره پوش هامر اماراتی و یک خودروی نظامی برادلیِ آن ها را منهدم و شمار زیادی از آنان را کشته و زخمی کردند و شماری را نیز به اسارت گرفتند.

نیروهای یمنی همچنین در اطراف کوه های قیفه در مأرب با عناصر القاعده و گروه های مسلح مزدور عربستان سعودی به شدت درگیر شدند در این درگیری شماری از گروه های مسلح کشته و تعداد زیادی نیز زخمی شدند.

سرهنگ "شرف لقمان" سخنگوی نیروهای مسلح یمن با تاکید بر این که تجاوزهای آل سعود را با مقابله به مثل پاسخ خواهیم داد، گفت: تأسیسات سعودی، در تیررس ارتش یمن و کمیته های انقلابی است.

وی همچنین با انتشار بیانیه ای از شهروندان سعودی در استان ابها خواست از تاسیسات نظامی دور شوند تا در امان بمانند.

سرهنگ لقمان خاطر نشان کرد: چشم پوشی جامعه جهانی بر جنایت های متجاوزان، هیچ راهی جز اجرای گزینه های راهبردی مقابله با دشمن، پیش روی یمن نگذاشته است.

روز گذشته، ده ها هزار نفر از مردم یمن، با برگزاری تظاهرات گسترده در صنعا، جنایت های متجاوزان سعودی و مزدوران آنان در یمن و هدف قرار دادن غیرنظامیان بی گناه را محکوم کردند. شرکت کنندگان در تظاهرات همچنین رفع محاصره ظالمانۀ مردم یمن را که از پنج ماه پیش تاکنون ادامه دارد، خواستار شدند.

26

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز


حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۳ شهید برجای گذاشت


روبیو: دیوان کیفری بین‌المللی را منحل خواهیم کرد


دبیرکل سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس کامل در منطقه شد


انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و شهرستان لار


نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


واکنش کویت به تجمع عراقی‌ها مقابل کنسولگری این کشور در بصره


تقدیر عضو هیأت مذاکره کننده دولت یمن از ایران برای اقدام در راستای شکستن محاصره این کشور


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی