کفریا و فوعه، چکش تکفیری و سندان جغرافیایی

دوشنبه 9 شهريور 1394
11:44
کفریا و فوعه، چکش تکفیری و سندان جغرافیایی اهالی "کفریا" و "فوعه" در شمال غرب سوریه واقع در حومه شمالی ادلب نزدیک مرز ترکیه از بیش از 5 ماه قبل در میان چکش گروه های تروریست مسلح تکفیری و سندان وضعیت جغرافیایی منطقه قرار گرفته اند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از اهالی فوعه به روزنامه "السفیر" گفت، پس از سقوط ادلب و مناطق حومه ادلب این شهر توسط گروه های تندرو مانند "جبهه النصره" محاصره شده و به همین دلیل با کمبود شدید آرد، مواد غذایی، سوخت و  برق مواجه است و شدت یافتن نبردهای "زبدانی" نیز اوضاع را تشدید کرده است.
همچنین دارو و تجهیزات پزشکی بسیار کمیاب است و حتی در برخی از مواقع پزشکان مجبورند اعضای بدن اشخاصی که مورد اصابت ترکش قرار گرفته اند به جای عمل جراحی، قطع کنند.
حمله گروه های مسلح که "جیش الفتح" در راس آن است، تشدید شده و آنان تا زمان حاضر7 هزار گلوله و موشک به طرف محله های مسکونی شلیک کرده اند و 6 کودک و 11 زن سوری در محاصره جان باخته اند. 

حمایت اهالی کفریا و الفوعه از دولت سوریه و مقاومت
علت اصلی این حمله و محاصره، حمایت اهالی الفوعه و کفریا از دولت سوریه و محور مقاومت است به همین دلیل تکفیری های تندرو در صدد خلاصی از طایفه ای مشخص در استان ادلب هستند و از سوی دیگر موقعیت نزدیک این دو روستا به گذرگاه مرزی "باب الهوی" با "ترکیه" آن را برای گروه های مسلح مهم و راهبردی کرده است.  
یک منبع محلی با اشاره به تشکیل کمیته های مردمی برای دفاع از روستاهایشان در برابر حملات تروریستی و جلوگیری از نفوذ آنان، گفت: اخبار منتشر شده از سوی برخی رسانه های گروهی درباره حضور نیروهای ایرانی و حزب الله لبنان در کفریا و فوعه دروغ و شایعه پراکنی است.

0% ...

آخرین اخبار

توسعه همکاری‌های کار و رفاه میان ایران و اندونزی


سناتور آمریکایی: ترامپ باید استیضاح و برکنار شود


پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد


رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم


حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران


واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا


صعود طلای سیاه و افت درخشش طلا


سناتور روس: آمریکا در درگیری با ایران پیروز نخواهد شد