قتل زن گردشگر به دست پلیس ترکیه + فیلم

شنبه 14 شهريور 1394
11:01
منابع رسانه ای فیلمی را از صحنه قتل یک گردشگر آمریکایی در فرودگاه استانبول به دست نیروهای پلیس ترکیه منتشر کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این فیلم مربوط به پرونده قتل زنی به نام "تریسی لین" (48 ساله) است.
بر اساس تحقیقاتی که به تازگی درباره این ماجرا منتشر شده است، تریسی هنگامی که در انتظار پرواز هواپیما به سوی شیکاگو بود، از سوی نیروهای پلیس فرودگاه بازداشت شد.
وی به دلیل برخورد بسیار خشونت آمیز نیروهای پلیس فرودگاه، پس از مدت کوتاهی جان داد.
بر اساس شکایت مطرح شده در دادگاه، برای 12 نفر از نیروهای پلیس به دلیل قتل این زن گردشگر 12 سال زندان درخواست شده است. 6 سال زندان نیز برای پزشک فرودگاه به دلیل کوتاهی در انجام وظیفه درخواست شده است.
قرار است چهارمین جلسه دادگاه در اکتبر آینده برگزار شود.
تریسی براون در چهارم آوریل 2013 از تاشکند به فرودگاه استانبول رسید و قرار بود پس از توقفی کوتاه از آنجا با هواپیمایی دیگر راهی شیکاگو شود.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست