عکس: کفش نخست‌وزیر بر فرش کهنۀ آوارگان!

سه شنبه 24 شهريور 1394
16:56
عکس: کفش نخست‌وزیر بر فرش کهنۀ آوارگان! نخست‌وزیر انگلیس هنگام ورود به خیمه آوارگان سوری فراموش کرد به عکاس یادآوری کند که از کفش او بر روی زیرانداز کهنۀ پناهندگان عکس نگیرد!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دیوید کامرون که برای "اطلاع از وضعیت آوارگان سوری" در لبنان و اردن به این دو کشور سفر کرده، با کفش وارد خیمۀ آنها شد.

نخست وزیر انگلیس که کشورش به همراه فرانسه و آمریکا، فرماندهان اصلی تجاوز ناجوانمردانه به کشور و ملت سوریه با وساطت برخی حکام کشورهای عربی و اسلامی هستند، در بازدید از اردوگاه آوارگان سوری در لبنان، هنگام ورود به خیمه با کفش بر روی زیرانداز کهنۀ آوارگان سوری قدم نهاد.

بازدید نخست وزیر یک کشور غربی از اردوگاه آوارگان سوری در حالی صورت می گیرد که هیچ یک از مقامات رسمی کشورهای عربی پذیرنده مهاجران و دیگر کشورهای ثروتمند عربی حتی برای نمایش هم به دیدار آوارگان سوری نرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان