عکس؛ چرا تفنگداران عربستان در عدن اعتصاب کردند؟

سه شنبه 24 شهريور 1394
17:51
عکس؛ چرا تفنگداران عربستان در عدن اعتصاب کردند؟ تفنگداران تیپ موسوم به "حزم سلمان"، با برگزاری تجمع گسترده مسالمت‌آمیز در خیابان‌های شهر عدن و مسدود کردن خط ساحلی، خواستار دریافت حقوق و مزایای خود شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این اعتراض ها پس از آن صورت می گیرد که فرمانده منطقه چهارم نظامی، 2000 فرم استخدام را میان این نیروها توزیع کرد، اما به وعده های خود در توزیع سایر فرم ها و پرداخت دستمزد آنان عمل نکرد و سهل انگاری در این زمینه موجب اعتراض این نیروها شد.

 تیپ "حزم سلمان" که از مزدوران جذب شده از سوی عربستان سعودی هستند، هسته اصلی نیروهای مخالف یمنی و هم پیمانان ائتلاف متجاوز عربی در استان عدن را تشکیل می دهد.

درهمین ارتباط و در حالی که دستمزد وعده داده شده به افراد جذب شده در یگان مذکور پرداخت نشده، "عبد ربه منصور هادی" رئیس جمهوری فراری و مستعفی یمن، تصمیمی مبنی بر ابقای 4800 سرباز در تیپ " حزم سلمان" اتخاذ کرده است.

یکی از تفنگداران تیپ "حزم سلمان" به عدن پست گفت: اعضای تیپ حزم سلمان ازحدود سه ماه پیش در اردوگاهی در عدن آموزش های اساسی می بینند و تا کنون هیچ حقی از حقوق آنان پرداخت نشده است.

بنا بر گزارش برخی رسانه ها، نظامیان وابسته به منصور هادی در اعتراض به عملی نشدن وعده‌های مالی، خط ساحلی شهر بندری عدن واقع در جنوب یمن را مسدود کرده اند.

 

0% ...

آخرین اخبار

مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟


انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز


حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد