پاسخ روسیه به تقویت حضور هسته‌ای آمریکا در آلمان

چهارشنبه 1 مهر 1394
18:02
پاسخ روسیه به تقویت حضور هسته‌ای آمریکا در آلمان سخنگوی رئیس جمهوری روسیه از تصمیم ناگزیر مسکو برای اتخاذ تدابیر لازم برای ایجاد توازن قوا در اروپا سخن گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سخنگوی ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز چهارشنبه گفت: اگر گزارش رسانه ها مبنی بر تلاش آمریکا برای بالا بردن  سطح قدرت هسته ای خود در آلمان درست باشد، مسکو نیز ناگزیر خواهد شد تدابیر متقابلی برای ایجاد توازن قوا در اروپا اتخاذ کند.

"دیمیتری پسکوف" در سخنان خود به گزارش شبکه "زد .دی .اف" آلمان مبنی بر تصمیم آمریکا برای استقرار 20 بمب هسته ای مدل 61-12بی در پایگاه هوایی بوخل در سال جاری اشاره کرد.

سخنگوی پوتین در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: این اقدام آمریکا شاید توازن قوا در اروپا را بر هم بزند.. و بدون شک روسیه نیز در برابر آن اقدامات متقابلی  برای ایجاد دوباره تعادل استراتژیک اتخاذ خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است