تنش‌های داخلی در وزارت حج عربستان

دوشنبه 6 مهر 1394
11:18
تنش‌های داخلی در وزارت حج عربستان نشریه وال‌استریت‌ژورنال، در گزارشی با موضوع حوادث در جریان مراسم حج امسال، به نقل از منابع آگاه از تنش‌های داخلی در وزارت حج عربستان سعودی خبر داده است.

به گزارش  پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از فارس ، در بخشی از این گزارش آمده است: «اصلی‌ترین وزارتخانه‌ای که در عربستان سعودی وظیفه برگزاری حج را بر عهده دارد، حتی پیش از وقوع حادثه زیر دست و پا ماندن حجاج هم دچار به هم ریختگی بود.»

یک مقام آگاه در این رابطه گفته است که «ظرف چند ماه گذشته، دستکم 5 نفر از مقامات ارشد وزارت حج، به دلیل یک مناقشه داخلی ناشی از انتصاب یک معاون وزیر جدید، از سمت‌های خود کناره‌گیری کرده‌اند.»

وال‌استریت‌ژورنال در ادامه نوشته است: «این مقامات، که ده‌ها سال تجربه داشته‌اند، اعضای واحدی موسوم به «واحد دسته‌بندی» (واحد تفویج) بوده‌اند، که وظیفه‌اش سازماندهی حرکت زوار از منا به جمرات است.»

وزارت حج عربستان تاکنون حاضر به اظهار نظر در خصوص این گزارش نشده است.

روز پنج‌شنبه اختلال در حرکت زوار از سرزمین منا برای انجام فریضه رمی جمرات، موجب روی هم ریختن هزاران نفر از زوار شد. در جریان این حادثه آنطور که عربستان می‌گوید دستکم 717 و بر اساس آمارهای غیررسمی تا 2000 نفر جان خود را از دست داده و صدها نفر نیز زخمی شده‌اند.

بیش از 160 نفر از کشته‌شدگان این حادثه از حجاج ایرانی بوده‌اند.

گفته می‌شود مسدود شدن دستکم یکی از مسیرهای حرکت حاجیان به دلیل عبور کاروان یک هیئت عالی‌رتبه، دلیل بروز این فاجعه بوده است. حاضران در محل، می‌گویند مسئولان سعودی که وظیفه هدایت زوار را بر عهده داشته‌اند، به صورتی آشکار بی‌تجربه بوده و حتی مسیرها را به درستی نمی‌شناخته‌اند.
 

0% ...

آخرین اخبار

کرملین: تصمیم جدید ترامپ بر بازارهای بین‌المللی تأثیر منفی خواهد گذاشت


تقلای انگلیس و فرانسه برای ائتلاف‌سازی درباره آینده هرمز


وزیر خارجه ترکیه: ایران در مورد آتش بس صادق است/ اسرائیل در پی دشمن جدید است


تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا/ جهان میان متجاوز و مدافع، تفکیک قائل شود


مذاکرات ایران-‌ آمریکا، محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و عربستان


پزشکیان: قهرمانی تیم‌های ملی کشتی در آسیا نشانِ روحیه شکست‌ناپذیر جوانان ایران است


واکنش چین به تهدیدات ترامپ درباره محاصره تنگه هرمز


کارلسون: جنگ آمریکا با ایران بردگی ترامپ برای اسرائیل است


موگرینی: برجام حاصل ۱۲ سال کار فنی بود، نه ۲۱ ساعت!


بررسی تحولات منطقه و مذاکرات ایران-آمریکا محور سفر آتی شهباز شریف به عربستان