"سفیانی" داعش در شرق رمادی کشته شد

دوشنبه 6 مهر 1394
22:41
العالم - فرماندهی عملیات بغداد از کشته شدن "ابو اسامه سفیانی" سرکرده داعش در شرق رمادی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم و به نقل از سومریه نیوز، فرماندهی علمیات بغداد امروز (دوشنبه) در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای عراقی توانستند "ابو اسامه سفیانی" سرکرده تروریست های داعش در شهر کرمه را به هلاکت برسانند و چند خودروی ترویست های داعش را منهدم کنند.

این بیانیه می افزاید: نیروهای عراقی همچنین 6 تروریست را در منطقه العبید در غرب بغداد به هلاکت رساندند و 8 نفر را زخمی کردند.

بر اساس این بیانیه، نیروهای لشکر 38 عراق نیز گروهی از تروریست های داعش را در روستای البوخنفر در شمال بغداد هدف قرار دادند که در نتیجه آن یک تروریست به هلاکت رسید و 3 تروریست دیگر نیز زخمی شدند.

گروهک تروریستی داعش 19 خرداد ماه سال گذشته با یورش به خاک عراق بخش های زیادی از خاک این کشور را اشغال کرد که در اثر آن شمار زیادی از مردم شهرهای اشغال شده، کشته شده و بیش از یک میلیون عراقی نیز آواره شده اند؛ پس از اقدام تروریست های داعش در تصرف تعدادی از شهرهای این کشور، با فتوای مرجعیت عراق نیروهای مردمی و ارتش این کشور وارد نبرد با داعش شدند و توانستند قسمت هایی از خاک کشور خود را از تصرف داعش خارج کنند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند


آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد