(تصاویر) محسن در منا اسمانی شد

چهارشنبه 8 مهر 1394
15:17
(تصاویر)  محسن در منا اسمانی شد طی حادثه دلخراش برای حجاج خانه خدا در منا، مصطفی حاجی حسنی کارگر، استاد برجسته قرآن نیز در میان قربانیان بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از فرارو ، براساس آمار رسمی کشته شدگان ایرانی فاجعه منا به 169 نفر رسیده است که تاکنون 167 نفر از این افراد شناسایی شده‌اند؛ این در حالی است که مسئولان حج و زیارت ایران از احتمال افزایش تعداد کشته‌شدگان خبرداده بودند.

محسن حاجی حسنی کارگر یکی از مفقودان کاروان اعزامی قاریان به حج تمتع امسال بود که پس از حادثه منا از وی خبری نبود و جزو مفقودین اعلام شده بود اما دو روز قبل پیکر او شناسایی و خبر درگذشتش تائید شد. با اعلام این خبر نیما نجف زاده عکاس تسنیم به منزل این استاد قرآن رفته و فضای خانه آنها را پس از اعلام خبر درگذشت وی به تصویر کشیده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا