وزیر کشور:

"منتظریم خبرهای خوبی درباره رکن آبادی بشنویم"

پنج‌شنبه 9 مهر 1394
12:43
برادر سفیر سابق کشورمان در لبنان، توضیحاتی را درباره اخبار تأیید نشده خبرگزاریها در خصوص ایشان بازگو کرد.

"مرتضی رکن آبادی" در گفتگوی اختصاصی با سایت شبکه خبری العالم گفت: یک ساعت قبل وزیر کشور به همراه استاندار تهران در منزل آقای رکن آبادی سفیر سابق در لبنان حضور یافتند، و با خانواده ایشان ابراز همدردی کردند.

وی افزود: وزیر کشور در این دیدار از آخرین وضعیت آقای رکن آبادی اظهار بی اطلاعی کرد و گفت "من هرگز نمی‌توانم به خانواده رکن آبادی تسلیت بگویم، و همچنان منتظر هستم، و با توجه به اینکه هنوز تعدادی جزء مفقودان حادثه منا هستند امیدوارم خبر خوبی در اینباره بشنویم."

برادر آقای رکن آبادی از سایتها و خبرگزاری‌هایی که اخبار تأیید نشده‌ای را درخصوص شهادت ایشان منتشر کرده انتقاد کرد و گفت: انتظار داریم تشکیلاتی که عهده دار اطلاع رسانی هستند به وظیفه اخلاقی و انسانی و قانونی خود درست عمل کنند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان


مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد


بقایی: قالیباف با طرف‌های پاکستانی در حال گفت‌و‌گو است