پاسخ وزارت بهداشت به ادعای عجیب سعودی‌ها

پنج‌شنبه 9 مهر 1394
20:00
پاسخ وزارت بهداشت به ادعای عجیب سعودی‌ها وزارت بهداشت کشورمان، با تکذیب ادعای رسانه های سعودی اعلام کرد وزیر بهداشت هیچگونه کنفرانس مطبوعاتی در عربستان نداشته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه ادعای رسانه‌های سعودی مبنی بر این که وزیر بهداشت کشورمان در کنفرانس مطبوعاتی با همتای سعودی خود حادثه منا را امری خارج از کنترل و خواست خداوند دانسته است، به شدت تکذیب کرد.
پایگاه خبری – اطلاع رسانی وزارت بهداشت تأکید کرد، براساس گزارش‌های دریافتی از عربستان، در تمامی مذاکرات با مسؤولین عربستان تاکید شده است که حادثه منا ناشی از خطای انسانی و کم تجربگی مسؤولین مربوطه و قابل پیشگیری بوده است؛ و ارتباط آن به قضا و قدر غیر منطقی است.
پیشتر روزنامه سعودی الریاض در خبری عجیب ادعا کرده بود: "وزیر بهداشت ایران از تلاشهای عربستان و همکاری و پاسخگویی در تعامل با حادثه و ارائه همه خدمات بهداشتی و امدادرسانی به همه مجروحان تمجید کرد، و گفت که دشواری مأموریت دولت عربستان و تلاشهایش در ارائه خدمات در موسم حج را درک می‌کند" .. و "این حادثه امری خارج از کنترل بود و ما تسلیم خواست و اراده خداوند هستیم."

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین