آمریکا: 5 هزار مستشار نظامی در عراق هستند

جمعه 10 مهر 1394
11:58
آمریکا: 5 هزار مستشار نظامی در عراق هستند العالم - سفیر آمریکا در بغداد از وجود پنج هزار مستشار نظامی ائتلاف بین المللی در عراق خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، استوارت جونز در کنفرانسی مطبوعاتی در مقر سفارت آمریکا در بغداد گفت: آمریکا و ائتلاف به حمله به سران داعش ادامه خواهد داد.

وی تصریح کرد: آمریکا دیروز به سازمان ملل اعلام کرد که 56 میلیون دلار برای حمایت از تلاش های انسانی در عراق ارایه می کند که با احتساب آن، مجموع کمک های مالی ارایه شده از سال 2014 میلادی به 534 میلیون دلار بالغ می گردد.

ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا سال گذشته با عضویت 60 کشور تشکیل شد و اخیرا ترکیه نیز به آن ملحق شده است.

ماموریت ائتلاف حملات هوایی روزانه به مواضع داعش درعراق و سوریه تعریف شده است؛ اما مسئولان عراقی و سوری تاکید کرده اند که حملات ائتلاف دستاورد و تاثیر چندانی نداشته است.

برخی مسئولان عراقی و نیروهای داوطلب مردمی عراق نیز اعلام کرده اند ائتلاف به رهبری آمریکا به طور محرمانه از داعش حمایت می کند و حتی مواضع نیروهای امنیتی عراق را که با داعش می جنگند، هدف قرار می دهد و سپس مدعی می شود که به اشتباه اینکار را انجام داده است.

تصاویری نیز منتشر شده است که فرود بالگردهای آمریکایی در مناطق تحت کنترل داعش یا ریختن سلاح برای آنها را نشان می دهد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم