انتفاضه سوم در راه است؛

8حمله فلسطینیان به صهیونیستها در24ساعت گذشته

پنج‌شنبه 16 مهر 1394
20:47
8حمله فلسطینیان به صهیونیستها در24ساعت گذشته حملات فلسطینی ها به صهیونیست های غاصب و متجاوز، با سلاح سرد در واکنش به جرایم و جنایات این رژیم همچنان ادامه دارد .

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک صهیونیست دیگر نزدیک شهرک صهیونیست نشین کریات اربع کرانه باختری رود اردن با ضربات سلاح سرد یک فلسطینی به شدت زخمی شد.
شهرک صهیونیستی کریات اربع در اراضی شهر الخلیل در جنوب کرانه باختری رود اردن احداث شده است. 
یک فلسطینی پس از مجروح کردن این صهیونیست، از محل حادثه دور شد.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت امروز خاطرنشان کرد، اسرائیلی مجروح از ناحیه کمر با سلاح سرد زخمی شده وضعیت جسمی اش وخیم است.
پلیس رژیم صهیونیستی عملیاتی را برای یافتن این فلسطینی آغاز کرده است.
این هشتمین حمله با سلاح سرد به صهیونیست های شهرک نشین در کرانه باختری رود اردن و قدس در 24 ساعت گذشته است.
یک فلسطینی نیز چند ساعت پیش در نزدیکی وزارت جنگ رژِیم صهیونیستی در تل آویو با سلاح سرد 4 صهیوینست را زخمی کرد که نیروهای ارتش با ضرب گلوله وی را به شهادت رساندند.

به دنبال سرکوب تظاهرات اوایل مهر ماه فلسطینیان در دفاع از مسجد الاقصی در بیت المقدس بیش از 400 نفر طی یک روز زخمی شدند و پس از آن جوانان فلسطینی به دفاع از مقدسات سرزمین خود و افزایش درگیری با نظامیان صهیونیست مبادرت کردند. برخی گروه های فلسطینی از جمله سخنگوی حماس گسترش قیام مردمی فلسطین در برابر تجاوزگری اخیر رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را آغاز انتفاضه سوم ارزیابی می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای