چرا سوریه مهمتر از اسد است؟

شنبه 18 مهر 1394
17:05
چرا سوریه مهمتر از اسد است؟ " محمد حسنین هیکل " نویسنده و تاریخ‌دان معروف مصری از رئیس جمهور کشورش خواست به سوریه سفر کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد حسنین هیکل" روز جمعه با مطرح کردن این موضوع در گفتگویی تلویزیونی، اظهار داشت: به نظر من کوتاهی رخ داده است، و اکنون باید قضیه بشار اسد را کنار بگذاریم؛ اکنون در برابر ما موضوع سوریه وجود دارد و امیدوار بودیم که نقش فعالتری را در قبال سوریه ایفا می کردیم.

هيكل با بیان اینکه سفر رئیس جمهور یک کشور به کشور دیگر لزوما به معنای حمایت از آن کشور نیست، از عبدالفتاح سيسى خواست که به دمشق سفر کند.

هيكل خاطرنشان کرد، گروه داعش آینده ای ندارد اما آن چه به گروه های تروریستی قدرت می دهد، خلأ ناشی از سستی و از هم پاشیدگی جهان عرب و نیز بی توجهی آنان به قضیه فلسطین است که زمانی مایه وحدت جهان عرب بود.

* حملات کورکورانه به مدارس و بیمارستانهای یمن

هیکل گفت که یمن به عرصه ای برای درگیری و حملات کورکورانه تبدیل شده و درآن یک مدرسه یا بیمارستان سالم نمانده است و حملات کورکورانه آنچه را که مردم این کشور طی صد سال درست کرده بودند، تخریب کرد.

وی افزود حملات به یمن را آمریکا به طرف های عربی واگذار کرده است.

هيكل اظهار داشت: غرب رژیم حاکم در لیبی را سرنگون کرد و تروریسم و ناآرامی را برای این کشور به ارمغان آورد.

وی درباره درگیر شدن مصر در اوضاع لیبی هشدار داد و گفت: سیاست مصر بیهوده است زیرا اکثر سیاستمداران کنونی و جدید گرفتار تناقضها هستند.

هیکل همچنین از مصر، ترکیه و ایران به عنوان قدرتمندترین کشورهای منطقه نام برد و خواهان برقراری روابط با ایران شد.

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد