دیدار اعضای شورای انقلاب یمن با مقامات عراقی +عکس

دوشنبه 20 مهر 1394
23:21
دیدار اعضای شورای انقلاب یمن با مقامات عراقی +عکس العالم - هیات اعزامی از شورای انقلابی عالی یمن که یک‌شنبه شب برای سفر رسمی 5 روزه از تهران وارد فرودگاه بغداد شد، با شماری از مسؤولان عراقی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اعضای این هیأت یمنی شامل "نایف القانص"، "محمد المقالح"، "علیاء فیصل الشعبی"، "ابتسام الحمدی" و "عبدالرحمن المختار" در ضیافت نخست وزیر عراق هم شرکت کردند.

این هیات یمنی همچنین با "ابراهیم جعفری" وزیر امور خارجه عراق، "عادل عبدالمهدی" وزیر نفت، و "عبداللطیف الهمیم" رییس دیوان وقف سنی این کشور دیدار و گفت وگو کرد.   

این هیات قرار است در طول اقامت خود در بغداد برای آگاه نمودن دولت عراق از ماهیت حمله عربستان و ائتلاف عربی به یمن و جنایات آل سعود علیه یمنی ها و اوضاع انسانی در این کشور، با شماری دیگر از مقامات دیگر عراقی دیدار و گفت وگو نماید.

هیات یمنی پیشتر به شماری از کشورهای عربی و اسلامی مانند عمان، لبنان و ایران سفر کرده بود.

المختار عضو هیات یمنی در تهران به خبرنگار شبکه خبری "العالم" گفته بود که سفر این هیات، در ناکامی تجاوز و افشای فریب تبلیغاتی رسانه های همسو با جنگ ددمنشانه، سهم به سزایی خواهد داشت.    

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

شناسایی و دستگیری ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و کشف ۱۳۷ قبضه سلاح در ۵ استان کشور


کالاس: آتش‌بس با ایران باید به لبنان نیز گسترش یابد


پاسخ موشکی حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ آژیر خطر در شمال اراضی اشغالی به صدا درآمد


افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان به ۲۰۳ نفر


سرپرست وزارت دفاع با وزرای دفاع پاکستان و تاجیکستان گفت‌وگو کرد


اسپانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی می‌کند


سردار قاآنی: مجازات سخت و پشیمان‌کننده‌ای در انتظار عاملین وحشی‌گری در لبنان است


پیام تقدیر سردار قاآنی خطاب به مجاهدان و دلیر مردان جبهه مقاومت


فرانسه حملات غیرقابل قبول رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد


برگزاری مراسم اربعین رهبر امت تا ساعت ۲۰ امشب ادامه دارد