انتفاضه قدس نتانیاهو را سردرگم کرد

چهارشنبه 29 مهر 1394
15:21
انتفاضه قدس نتانیاهو را سردرگم کرد زمینه سازی مردم فلسطین برای انتفاضه سوم و خروش آنها علیه اقدامات اشغالگران در بی حرمتی به مسجد الاقصی، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را دچار سردرگرمی کرد، تا جایی رسانه و کارشناسان سیاسی درتلاشند علل سردرگمی نتانیاهو را بررسی کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: "موج ضد اسرائیلی باعث سردرگمی نتانیاهو شده بطوری که دو شخصیت سیاسی و دیپلمات نتانیاهو با هم درگیر شدند. نتانیاهو در یکی از سخنانش عاملان اقدام ضد اسرائیلی را به ویران کردن خانه هایشان برسرشان تهدید کرد در حالی که وی در ژوئن امسال بطور غیر مستقیم تخریب خانه فلسطینی را متوقف کرده بود. اما در اثر فشارهای راستگراهای افراطی به اقدام تخریب خانه های فلسطینی چراغ سبز نشان داد."
وی افزود: "نتانیاهو در یکی از سخنانش در کنست اعلام کرد همانطور که فرانسویها در پاریس و انگلیسها در لندن خانه سازی می کنند، اسرائیلیها هم در اورشلیم (بیت المقدس) خانه سازی می کنند."
این گزارشگر ادامه داد: "این در حالی است که وی در اواخر عید یهودی، نتانیاهو فرستاده خود به آمریکا را احضار کرد و تا ساعت چهار بامداد برای وزرای راستگرا توضیح داد که آمریکا به اقدام اسرائیل برای ساخت و ساز در مناطق فلسطینی بشدت برخورد می کند."
گزارشگر اسرائیلی گفت: "نتانیاهو گاهی ساخت و ساز را متوقف می کند و گاهی در اثر فشارهای راستگرایان افراطی به فرایند ساخت و ساز چراغ سبز نشان می دهد."
"اوری آرییل" وزیر کشاورزی رژیم صهیونیستی و از فعالان راستگرا اظهار داشت: "نتانیاهو آشکارا از عملیات ساخت و ساز در قدس صحبت کرد و من دست او را برای تایید می فشارم. در حال حاضر ما قدرت بازاریابی و فروش 1000 واحد مسکونی در اورشلیم و شهرکهای یهودا و سامره در کرانه باختری را داریم."
گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: "دیری نپایید که نتانیاهو عملیات ساخت و ساز را متوقف کرد. در خصوص جبل الهیکل (حرم قدسی ) نیز این دوگانگی دیده می شود. در سال 1995 نتانیاهو در نامه ای مراسم ادای نماز و عبادت یهودیها را در جبل الهیکل تایید کرد اما پس از مدتی نتانیاهو از ورود یهودیها به منطقه جبل الهیکل ممانعت کرد."
گزارشگر صهیونیست گفت: "نتانیاهو یا دچار دو گانگی شده و یا در حال مانور دادن است."
 

0% ...

آخرین اخبار

تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی


نامه آیت‌الله نوری همدانی به پاپ لئو چهاردهم + تصویر نامه


رئیس‌جمهور: تهدید تنگه هرمز تجارت جهانی را به مخاطره می‌اندازد


رایزنی وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره آتش‌بس ایران و آمریکا


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تنش کم‌سابقه در روابط روسیه و رژیم صهیونیستی


رئیس جمهور کوبا: در صورت حمله آمریکا از خود دفاع می‌کنیم


اسپانیا خواستار تعلیق توافقنامه اتحادیه اروپا با رژیم صهیونی