خبر فوری:

سود 50 میلیون دلاری داعش از فروش نفت

يکشنبه 3 آبان 1394
23:01
سود 50 میلیون دلاری داعش از فروش نفت روزنامه ایندیپندنت فاش کرد که داعش از فروش نفتِ مناطق اشغالی در عراق و سوریه، ماهانه 50 میلیون دلار به جیب می زند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت روز یکشنبه نوشت: گروه داعش، از فروش نفتِ مناطقی که در عراق و سوریه اشغال کرده است،  ماهانه 50 میلیون دلار به جیب می زند و با استفاده از این منبع درآمد، مساحت سرزمینهای تحت تصرف خود را گسترش می دهد.

درآمد فروش نفت، مهم ترین منبع مالیِ داعش به شمار می رود و با پولِ آن می تواند زیرساخت های خود را بازسازی کرده و عناصر و تلاش های نظامی خود را بازیابد.

بر پایه این گزارش، داعش نفت خام را به بهایی بسیار ناچیز به قاچاقچیان نفت می فروشد و از محل فروش نفت، بشکه ای 10 تا 35 دلار به دست می آورد این در حالی است که نفتِ جهانی، بشکه ای 50 دلار ارزش دارد. در این میان، قاچاقچی ها، نفتِ داعش را به دلالان نفتی در ترکیه می فروشند.

ایندیپندنت خاطر نشان کرد که داعش، روزانه 30 هزار بشکه نفت از چاه های سوریه و حدود 10 تا 20 هزار بشکه نفت از چاه های عراق استخراج می کند.

این روزنامۀ انگلیسی با این حال از خریداران و بازاریابانِ نفت برای داعش نامی نبرد، و توضیحی درباره آنها نداد.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم