رییس جمهوری مصر به امارات رفت

سه شنبه 5 آبان 1394
21:19
رییس جمهوری مصر به امارات رفت العالم - "عبدالفتاح سیسی" رییس جمهوری مصر ظهر روز سه شنبه وارد "ابوظبی" پایتخت امارات شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری "د پ آ" آلمان به نقل از "علاء یوسف" سخنگوی ریاست جمهوری مصر گزارش کرد که سیسی با ورود به ابوظبی مورد استقبال شیخ "محمد بن زاید آل نهیان" ولی عهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور قرار گرفت.

رییس جمهوری مصر در این دیدار استحکام روابط استراتژیک دو کشور و تقویت آن در شرایط فعلی منطقه را مورد تاکید قرار داد. 

بن زاید نیز ابراز امیدواری کرد که این سفر باعث تقویت روابط و همکاری دو جانبه در زمینه مسائل منطقه ای و بین المللی مشترک شود و بر موضع ثابت کشورش در زمینه حمایت از مصر برای حفظ امنیت و ثباتش و همچنین تقویت اقتصاد و توسعه آن تاکید کرد.

سیسی با ستایش از مواضع امارات در زمینه حمایت از قاهره و مسائل عربی بر تعهد مصر به امنیت و ثبات امارات و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس در برابر چالش های موجود تاکید کرد.  

وی گفت که تقویت همبستگی عربی برای مقابله با چالش های فراروی جهان عرب، تلاش برای صیانت از مقدرات آن، مبارزه با افراط گرایی، خشونت، گروه های تروریستی و افراطی که هدفشان نابودی امنیت و ثبات کشورها و نهاد های ملی است، باید مورد اهتمام قرار گیرد. 

این سفر غیر منتظره نخستین دیدار سیسی از امارات متحده عربی از زمان به عهده گرفتن پست ریاست جمهوری مصر در سال 1393 است.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت