قرص محبوب داعش در هواپیمای شاهزاده چه می‌کرد؟

چهارشنبه 6 آبان 1394
11:28
قرص محبوب داعش در هواپیمای شاهزاده چه می‌کرد؟ بازداشت یک شاهزاده سعودی با محموله بسیار بزرگی از قرصهای "کپتاگون" درحالی است که این نوع قرصهای روان گردان بین گروه های تروریستی و به ویژه داعش بسیار متداول است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شاهزاده "عبدالمحسن بن ولید آل سعود" دوشنبه گذشته در فرودگاه بیروت بازداشت شد. این شاهزاده سعودی 2 تن قرص کپتاگون همراه داشت.
به گفته مقامات لبنانی، این بزرگترین محموله مواد مخدری است که تا کنون در فرودگاه بیروت کشف شده است.
سایت خبری "رأی الیوم" خاطرنشان کرد، در آوریل 2014 نیز محموله ای حاوی 15 میلیون قرص کپتاگون در بندر بیروت کشف شده بود.
این محموله جدید حاوی 12 میلیون قرص بود که ارزش آن حدود 280 میلیون دلار برآورد می شود، و قرار بود به وسیله یک هواپیمای اختصاصی به منطقه "حائل" انتقال یابد.
به نوشته روزنامه فرانسوی لیبراسیون، کپتاگون یا "فنتالین" برای ایجاد نوعی حالت آرامش و ثبات مصرف می شود، و معمولا افرادی که دچار صدمه روحی، افسردگی و یا مشکلات عقلی شده اند آنرا مصرف می کنند. این قرص اکنون با مقادیر بسیار بالا در اختیار گروه های تروریستی مانند داعش قرار می گیرد، به صورتیکه در چهره عاملان حملات انتحاری هیچگونه اضطراب و ترس دیده نمی شود.
شبکه بی بی سی هم پیشتر در گزارشی از کپتاگون تحت عنوان "قرصهای نبرد سوریه" نام برده بود. قرصی که در نهایت باعث صدمه زدن به مغز و تخریب سلولهای عصبی آن می شود .. اما این قرص در کنار سود مالی هنگفت برای دلالان جنگ، گروه های تروریستی مانند داعش را قادر می‌سازد تا از عناصر خود حداکثر استفاده را ببرند.
روزنامه "لیبراسیون" همچنین تأکید کرد که کپتاگون داروی سحرآمیز تروریستها است و علاوه بر داعش گروه های تروریستی دیگر مانند جبهه النصره و ارتش آزاد نیز از این "اکسیر شجاعت" استفاده می‌کنند.
موضوع قابل توجه در گزارش این روزنامه این است که، مقدار قرصهای کپتاگون کشف شده در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در سال 2013 به 11 تن رسید که این رقم در سال 2012 فقط 4 تن بود!!

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت