زن سوری، نامزد ریاست جمهوری آمریکا! + عکس

چهارشنبه 6 آبان 1394
23:07
زن سوری، نامزد  ریاست جمهوری آمریکا! + عکس یک زن سوری‌تبار، رؤیای ریاست جمهوری آمریکا را در سر می‌پروراند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ثریا فـقـس" که پدرش "میشل" در 1971 از حلب سوریه به آمریکا مهاجرت کرده بود، در سال 1981 در نیویورک متولد شد، مادرش " دلی " بزرگ شده ونزوئلا بود که بعداً به آمریکا مهاجرت کرد.

"ثريا فقس" که قبلاً از جمهوری خواهان بوده، اکنون به عنوان یک نامزد مستقل درانتخابات شرکت کرده و دراین باره گفته است که با توجه به دشواری کسب رأی اعضای حزبش برای نامزدی، ترجیح داده که به عنوان نامزد مستقل در این انتخابات شرکت کند.

وی پیشتر به خبرنگاران گفته بود که اتفاق نظر جمهوری خواهان درباره یک نامزد مشخص، امری دشوار است و مشکلات بسیاری به همراه دارد و درنتیجه وی تصمیم گرفته که به عنوان نامزد مستقل در انتخابات شرکت کند.

ثريا فقس 34 ساله، مدرک خود را در رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل گرفت و از 15 سال پیش در زمینه آموزش فعالیت می کند.

وی نقطه نظرات خاصی درباره خاورمیانه دارد، از جمله اینکه وجود مرزهای فرهنگی دراین منطقه به علت اختلاف در زبان رنج آور است.

وی درباره برنامه انتخاباتی خود گفت که حفظ امنیت ملی آمریکا در صدر اولویت های وی قرار دارد.

ثريا برای فعالیت های مختلف اجتماعی خود جوایزی را به نشانه تقدیر دریافت کرده است و به سخنوری و فعالیت های اجتماعی مشهور است و این فعالیت ها هم بخشی از برنامه انتخاباتی وی را تشکیل می دهد. 

0% ...

آخرین اخبار

پایان مذاکرات اسلام آباد / زیاده خواهی آمریکا مانع از دستیابی به چارچوب مشترک و توافق شد


تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان