مالیات سنگین اهالی شهر سرت لیبی به داعش

چهارشنبه 13 آبان 1394
13:05
مالیات سنگین اهالی شهر سرت لیبی به داعش گروه تروریستی داعش به شهروندان شهر سرت لیبی درباره پیامدهای پرداخت نکردن مالیات ها در زمان مشخص شده هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه تروریستی داعش، مالیات های سنگینی را بر شهروندان شهر «سرت» لیبی تحمیل کرده است.
به نوشته روزنامه "المرصد" عربستان سعودی، این گروه برای کسانی که مالیات یا جزیه پرداخت نکرده اند مهلت زمانی مشخص کرده است، آنان در این مدت باید مالیات خود را پرداخت کننند.
منابع محلی اعلام کردند که این گروه که بیست و چهار ساعته از رادیو «سرت» که بر آن تسلط یافته است، بیانه پخش می کد و به شهروندان درباره آنچه «آخرین فرصت برای کسانی که مالیات خود را پرداخت نکرده اند» هشدار می دهد.
همچنین این گروه تروریستی، به دارندگان مغازه ها درباره برخی از فعالیت های آنها که دادگاه داعش ممنوع کرده است هشدار داد و از آنها خواست فعالیت خود را تغییر دهند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد