مردم عراق درباره احمد چلبی چه گفتند؟

چهارشنبه 13 آبان 1394
14:18
مردم عراق درباره احمد چلبی چه گفتند؟ در پی درگذشت "احمد چلبی"، مردم و سیاستمداران عراقی اعلام کردند که هیچ سیاستمداری در آینده نزدیک نمی تواند جای خالی وی را پر کند .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، هیثم الجبوری دبیر کمیسیون مالی مجلس نمایندگان عراق روز چهارشنبه گفت : محافظان احمد چلبی که رئیس کمیسیون مالی مجلس بود ، وی را بی جان روی تختش در خانه خود در بغداد پیدا کردند و تلویزیون دولتی علت مرگش را سکته قلبی اعلام کرد . 
احمد چلبی رئیس ائتلاف کنگره ملی عراق بود. و در دوران رژیم بعث از مبارزان مهم و شناخته شده ضد این رژیم بود.

"ایاد علاوی" نخست وزیر پیشین عراق اعلام کرد : چلبی یاد و خاطره خوبی از خود برجای گذاشت، و در خدمت کردن به مردم بسیار کوشا بود و تلاش می کرد که از همه توانش برای خدمت به عراق استفاده کند. 
چلبی سال 1944 در خانواده ای ثروتمند در کاظمین بغداد متولد شد و کمی پس از سرنگونی رژیم صدام معدوم به عراق بازگشت.

" مثال الآلوسی " یکی از نمایندگان مجلس عراق اعلام کرد : چلبی همه راه ها را برای دست یافتن به هدف خود که همان سرنگون کردن رژیم سرکوبگر صدام بود، پیمود.
چلبی پس از بازگشت به عراق مأمور پاکسازی و ریشه کنی حزب بعث شد.
نام چلبی در برهه ای از تاریخ عراق به عنوان نامزد سمت نخست وزیری مطرح شد ولی نتوانست متصدی این سمت شود و اختلافش با آمریکایی ها مانع نشستن بر کرسی نخست وزیری شد .
الآلوسی در ادامه سخنان خود گفت : همگان با چلبی مخالفت می کردند ولی مخفیانه به وی نزدیک شدند و ارتباط برقرار کردند تا از وی به عنوان پلی بین خود و آمریکایی ها استفاده کنند.
وبلاگ نویسی به نام محمد حسن الموسوی نیز در صفحه شخصی خود در فیسبوک نوشت : عراق شخصیت سیاسی بزرگ و شایسته ای را که کمتر یافت می شود، از دست داد.
وبلاگ نویس دیگری به نام علی مارد الاسدی نوشت : با رژیم ستمگر صدام به مبارزه برخاست و نقش بسزایی در سرنگونی این رژیم ایفا کرد .

خبرنگاری به نام توفیق التمیمی نیز اعلام کرد: چلبی مغزی اقتصادی و حسابگر و ظلم ستیز بود و عراق با درگذشت وی یکی از برجسته ترین شخصیت های خود را از دست داد شخصیتی که از امور پشت پرده خبر داشت که اگر این امور فاش شود ، بسیاری از  مسائل روشن می شود .                                                                            
التمیمی گفت: بعثی ها و بازمانده های رژیم صدام با درگذشت چلبی خوشحال شدند.
خبرنگاری به نام ابوفراس الحمدانی نیز خطاب به چلبی گفت: از همه توان، دارایی ها و روابطت برای مبارزه با دیکتاتوری استفاده کردی.
خبرنگار معروفی به نام نبراس الکاظمی هم نوشت: چلبی دارای استعدادهای سیاسی و مدیریتی بود و همگان چه در منطقه و چه در خارج منطقه به وجود این استعدادهای وی اذعان داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....