فیس بوک به جنگ مقاومت فلسطین می رود

پنج‌شنبه 14 آبان 1394
19:56
فیس بوک به جنگ مقاومت فلسطین می رود مدیریت پایگاه اجتماعی فیس بوک، 12 صفحۀ طرفداران مقاومت فلسطین را مسدود کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مدیریت فیس بوک، صفحاتِ پرطرفدار امامه، صفحۀ خبری سربازان، جوانان کرانه باختری ضد بازداشت سیاسی، نبض خبری کرانه، تشکلِ اسلام گرای دانشگاه پلی تکنیک فلسطین و هفت صفحۀ جنبش اسلامی در استان های کرانه باختری به نام های الخلیل، طولکرم، نابلس، جنین، بیت لحم، قلقیلیا و طوباس را مسدود کرد.

به نوشتۀ وبگاه مرکز اطلاع رسانی فلسطین این نخستین بار نیست که فیس بوک، به درخواست رژیم صهیونیستی، صفحه های جنبش حماس و دیگر گروه های مقاومت فلسطینی را مسدود می کند.

پیش از این نیز فیس بوک، ده ها صفحۀ طرفداران و شبکه های اطلاع رسانی حماس و مقاومت را مسدود کرده بود.

در ماه جاری میلادی، علاوه بر فیس بوک، وبگاه اشتراکِ فیلمِ یوتیوب نیز ده صفحه و حساب کاربری مربوط به اعضای جنبش حماس را مسدود کردند که از میان آن ها می توان به صفحۀ سخنگوی جنبش حسام بدران و شبکۀ رسمی اطلاع رسانی جنبش حماس در وبگاه یوتیوب اشاره کرد.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود


شیخ نعیم قاسم:حزب الله با الهام از مکتب امام علی (ع) در برابر صهیونیسم استوار مانده است


افشای نقش مستقیم آمریکا در تجاوزات رژیم صهیونی به لبنان


الاخبار: حزب‌الله و امل طرح ترامپ را رد کردند؛ فقط توقف کامل جنگ


گوترش: حفظ نیروهای سازمان ملل در لبنان حیاتی است


بازتعریف قدرت بازدارندگی در منطقه پس از هشدار تهران و عقب‌نشینی تل‌آویو