از ترس اقدام تروریستی؛

هواپیمایی مشهور اروپایی، بار مسافران را حمل نمی‌کند!

جمعه 15 آبان 1394
16:56
هواپیمایی مشهور اروپایی، بار مسافران را حمل نمی‌کند! شرکت هواپیمایی هلند (کا ال ام) از حمل بار مسافران پرواز قاهره-آمستردام خودداری کرد!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شرکت هواپیمایی کا ال ام هلند که از شرکت های بزرگ و مشهور هواپیمایی در جهان به شمار می رود، در پرواز صبح روز جمعه (15 آبان) از قاهره به پایتخت هلند، هیچ یک از جامه‌دان‌های مسافران را بارگیری نکرد.

به نوشته رأی الیوم، پس از اشارۀ مستقیم مقامات آمریکا و انگلستان به فرضیه انفجار هواپیمای مسافربری روسی در هفته گذشته، شرکت کا ال ام اعلام کرد که بر اساس اطلاعات موجود و برای رعایت احتیاط، این شرکت از بارگیری و حمل جامه‌دان و بار مسافران در بخش بار هواپیما خودداری می کند.

این پرواز که بدون بار مسافران از قاهره حرکت کرده بود، ساعت 7:40 صبح امروز (جمعه) به وقت محلی در آمستردام فرود آمد.

ادعای داعش درباره سرنگون کردن هواپیمای روسی در شبه جزیره سینای مصر، وضعیت صنعت گردشگری این کشور را با چالش مواجه کرده و بسیاری از شرکتهای مهم اروپایی پروازهای خود به شرم الشیخ مصر را تعلیق کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود