پس از سکوتِ سه ماهه فاش شد؛

موشکی که در سینا به هواپیمای انگلیسی نخورد

شنبه 16 آبان 1394
17:44
موشکی که در سینا به هواپیمای انگلیسی نخورد العالم ـ یک روزنامه انگلیسی اعلام کرد که یک هواپیمای انگلیسی در ماه آگوست گذشته در همان منطقه‌ای که هواپیمای روسی سقوط کرد، از یک حمله موشکی جان به در برده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پس از سرنگونی هواپیمای روسی در سینای مصر، روزنامه گاردین چاپ انگلیس در گزارشی فاش کرد که یک هواپیمای انگلیسی در ماه آگوست گذشته در همان منطقه در معرض برخورد با یک راکت از فاصله 300 متری قرار گرفته بود.

این روزنامه انگلیسی نوشت: هواپیمای تابع خطوط هوایی "تامسون" انگلیس در ماه آگوست گذشته در همان محلی که هواپیمای روسی "متروجت" سرنگون گشت و 224 سرنشین آن جان باختند، توانست از یک حمله موشکی از فاصله 300 متری نجات پیدا کند.

در این گزارش آمده است که این هواپیمای انگلیسی با 189 مسافر، به سلامت در فرودگاه شرم الشیخ در 23 ماه آگوست گذشته فرود آمد، دولت انگلیس این حادثه را بایکوت رسانه ای کرد و به سرنشینان هواپیما اطلاع نداد.

سخنگوی دولت انگلیس این گزارش های رسانه ای را تایید کرد و گفت: در همان زمان درباره این حادثه تحقیق کردیم و به این نتیجه رسیدیم که این حمله عمدی نبوده و با احتمال زیاد با تمرینات نظامی ارتش مصر در آن مکان ارتباط داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند


آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد


هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم


نچیروان بارزانی: امیدوارم آتش‌بس ایران و آمریکا فضایی برای گفت‌وگوی واقعی ایجاد کند


رهبر معظم انقلاب: شهادت دکتر خرازی سند ننگین رذالت مستکبران آمریکایی-صهیونیستی است


حمله حزب الله به شمال سرزمین‌های اشغالی ۴ زخمی برجای گذاشت 


️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد


️ قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود


قرارگاه خاتم‌الانبیا: امت اسلامی مراقب تفرقه‌افکنی و فتنه‌انگیزی دشمنان باشند