جاسوس‌بازی میان آلمان و آمریکا!

شنبه 16 آبان 1394
22:55
جاسوس‌بازی میان آلمان و آمریکا! العالم - هفته نامه "دیراشپیگل" آلمان فاش کرد که سازمان اطلاعات برون مرزی آلمان (BND) از کشورهای همپیمان و دوست این کشور در اروپا، آمریکا، سازمان‌های بین المللی و هیات‌های دیپماتیک، جاسوسی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این نشریه آلمانی در شماره امروز (شنبه) خود نوشت: جاسوسی سازمان اطلاعات آلمان از دوستان و متحدانش به صورت کاملا برنامه ریزی شده صورت گرفته و دامنه این جاسوسی بسیار فراتر از آنچه پیشتر فاش شد، بوده است.

این مجله افزود: سازمان اطلاعات برون مرزی آلمان به صورت برنامه ریزی شده، از مقامات کشورهای دوست در سراسر جهان از جمله وزارت  کشور آمریکا، لهستان، اتریش، دانمارک، کرواسی و واتیکان، جاسوسی کرده است.

این سازمان به علاوه در عملیات شنود از هیات های دیپلماتیک آمریکا در سازمان ملل و اتحادیه اروپا و وزرات امور خارجه و دارایی آمریکا نقش داشته است.

اشپیگل با انتشار گزارشی در سایت اینترنتی خود خاطرنشان کرد که رسانه های آلمانی به موضوع جاسوسی سازمان اطلاعات آلمان از دوستان و متحدان این کشور در سراسر جهان پرداخته و تاکید کرده اند که اطلاعات برون مرزی آلمان به خواست خود دست به این اقدام زده است نه به درخواست سرویس امنیت ملی آمریکا.

سازمان اطلاعات برون مرزی آلمان پس از فاش شدن همکاریش با سرویس اطلاعات آمریکا برای جاسوسی از سازمان ها و شرکت های اروپایی و حتی آلمانی در سال جاری، با موج شدید انتقادات مواجه شد.

به نوشته اشپیگل، هیات های دیپلماتیک اروپایی و آمریکا مستقر در آلمان از جمله هیات هایی از کشورهای فرانسه، انگلیس، سوئد، پرتغال، یونان، اسپانیا، ایتالیا، اتریش، سوئیس و حتی واتیکان محور تمرکز فعالیت های جاسوسی سازمان اطلاعات برون مرزی آلمان بوده اند.

بر اساس این گزارش، سازمان های بین المللی و غیردولتی از جمله موسسات بین المللی "کر اینترنشنال"، آکسفام و سازمان بین المللی صلیب سرخ، در معرض جاسوسی آلمان بوده و حتی این جاسوسی، آدرس پست الکترونیکی، شماره تلفن و فکس دیپلمات ها را نیز شامل شده است.

خاطرنشان می شود که افشاگری "ادوارد اسنودن" کارمند سابق "سیا" در خصوص وجود شبکه گسترده آمریکایی شنود گفت وگوهای تلفنی و تماس های اینترنتی مقامات آلمانی از جمله تلفن همراه مرکل صدر اعظم آلمان، باعث جنجال گسترده در محافل سیاسی و دیپلماتیک شد و روابط دو کشور را تحت تاثیر قرار داد.

از سوی دیگر با افشاگری های سایت ویکیلیکس مشخص شد که این جاسوسی آمریکایی ها، به صدراعظم آلمان محدود نشده و فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه وقت آلمان و یوشکا فیشر معاون صدراعظم این کشور را نیز شامل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

هرگونه دخالت آمریکا در تنگه هرمز با واکنش قاطع مواجه می‌شود/ تمام شناورها موظفند از مسیری که ایران تعیین کرده اقدام کنند


سناتور ارشد روس: اسرائیل تنها بازنده آشکار جنگ علیه ایران است


بقائی: مقامات 100 کشور برای منظور شرکت در آیین وداع با رهبر شهید، میهمان ایران هستند


تیم پنج نفره گروهک منحله دمکرات متلاشی شد


مقام ارشد مجلس چین در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


هراس ساکنان شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری از پهپادهای مهاجم


قدرت آتش تهران، اعتماد کشورهای منطقه به چتر امنیتی آمریکا را متزلزل کرد


دعوت دستگاه‌ها و احزاب برای حضور پرشکوه مردم در مراسم تشییع «آقای شهید»


سفر نخست‌وزیر پاکستان به تهران برای شرکت در آیین وداع با رهبر شهید انقلاب


رئیس‌جمهور: عروج سرخ رهبر ما پایان راه نیست آغاز فصلی نوین است


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید