راهکارعراقیها برای جلوگیری ازمهاجرت جوانان

سه شنبه 19 آبان 1394
14:50
راهکارعراقیها برای جلوگیری ازمهاجرت جوانان العالم - خانواده های شهر بعقوبه و دیگر شهرهای استان دیاله در شرق عراق برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی و پرمخاطره فرزندان خود، شیوه " مخفی کردن گذرنامه" را در پیش گرفته اند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از پایگاه خبری عراقی سومریه، " سمير حاتم " که یک کارمند دولت است، گفت: مهاجرت بسیاری از جوانان بعقوبه به اروپا و ناپدید شدن برخی ازآنان در جریان سفر مرگبار و مخاطره آمیز، وی را به مخفی کردن گذرنامه تنها پسرش وادار کرده است که تحت تاثیر تبلیغات رسانه ها رویای سفر به اروپا را در سر می پروراند.

وی افزود: فرزندان و جگرگوشه های ما، مهم ترین دارایی ما دراین دنیا هستند و ما به آنان اجازه نخواهیم داد که با به خطر انداختن جان خود، با سفرغیرقانونی طعمه دریا یا قربانی باندهای قاچاق اعضای بدن در مرزهای اروپا شوند.

خانم " ازهار علی " که معلم مدرسه است، نیز گفت: با رواج پدیده مهاجرت به اروپا در ماه های گذشته، بسیاری از خانواده ها در بعقوبه با پنهان کردن گذرنامه های فرزاندانشان تلاش می کنند تا از مهاجرت آنان به اروپا و رفتن به این سفر پرمخاطره جلوگیری کنند.

علی افزود: " بسیاری از کسانی که به اروپا مهاجرت کرده اند، درفاصله های زمانی مختلف ناپدید شده اند و خانواده های آنان هیچ اطلاعی از سرنوشتشان ندارند و نمی دانند که زنده هستند و یا طعمه دریا شده اند.

" اسماء حميد" عضو شورای استانداری دیاله گفت: تحقیقات برای شناسایی هویت باندهایی که جوانان را در بعقوبه و دیگر شهرهای عراق به مهاجرت به غرب تشویق می کنند، لازم است زیرا این گروه ها در صدد دستیابی به اهداف مشخصی علیه کشور هستند.

حمید افزود: دولت مرکزی عراق ملزم به ارایه راه حل هایی برای مساله مهاجرت از طریق تامین شغل برای جوانان و کمک به افراد نیازمند و اعطای تضمین هایی به آنان برای مقابله با ایده مهاجرت غیرقانونی است؛ مهاجرتی که خیلی ها در ماه های اخیر بهای سنگینی را بابت آن پرداخته اند.

صدها نفر از اهالی بعقوبه و دیگر شهرهای استان دیاله عراق در ماه های گذشته از طریق ترکیه به اروپا مهاجرت کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


مهاجرانی: انسداد فعالیت سکوها بدون دستور رئیس‌جمهور امکانپذیر نیست


سفر هیئت مذاکره‌کننده حماس به قاهره برای ازسرگیری مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم