برای استقرار در پایگاه‌های اروپایی؛

آمریکا بمب هسته‌ای جدید آزمایش کرد + عکس

سه شنبه 26 آبان 1394
19:47
آمریکا بمب هسته‌ای جدید آزمایش کرد + عکس واشنگتن برای سومین بار نسل جدید بمب‌های هسته‌ای موسوم به "B61-12" را آزمایش کرد که قرار است در آینده به جای بمب‌های اتمی فعلی آمریکا، در پایگاه‌های نظامی این کشور در اروپا مستقر شود.

به گزارش پایگاه خبری العالم، اداره امنیت ملی هسته ای در وزارت انرژی آمریکا این خبر را اعلام و تاکید کرد که این آزمایش بدون انفجار کلاهک هسته‌ای بمب و تنها برای بررسی نحوه عملکرد سایر قسمت های بمب انجام شده است. 

هدف از این عملیات انجام آخرین مراحل آزمایش روی این بمب جدید بوده که با دنبالۀ جدید ساخت شرکت بوئینگ طراحی شده است.

این آزمایش روز بیستم اکتبر در منطقه "تونوبا" در ایالت "نوادا" و با کمک بمب افکن های "f15A" انجام شد.

بمب های هسته ای سری b 12 ا

سخنگوی اداره امنیت ملی هسته ای گفت تمام قسمت های بمب به صورت طبیعی عمل کردند.

گفتنی است بمب هسته ای آمریکایی B 61 چهار نسخه دارد که عبارتند از نسخه های 3 ،4 ،7 و 10 و قرار است بمب جدید و پیشرفتۀ "B61-12" جایگزین همه آنها شود.

تفاوت این بمب جدید با نسخه های پیشین در دنبالۀ جدید آن است که چتر فرود ندارد و از سیستم هدایت شونده برخوردار است.

اولین آزمایش این بمب در جولای گذشته انجام شد و انتظار می رود که بعد از استقرار در اروپای غربی توسط بمب افکن های نسل پنجم امکان پرتاب داشته باشد. پیش بینی می شود این بمب در سال 2020 به تولید انبوه برسد.

آمریکا با کمک هم پیمانان اروپایی اش در حالی برای محدود کردن دسترسی جمهوری اسلامی به تکنولوژی صلح آمیز هسته ای تلاش می کند که خود دست کم دارای 9000 بمب اتمی "اعلام شده" است که بسیاری از آنها در پایگاه های آمریکایی در اروپا مستقر هستند و واشنگتن همواره برای ارتقاء نسل بمب های هسته ای و ساختن انواع جدید با قدرت تخریب هولناک، هزینه های گزاف صرف می کند.

مقایسه نسل های قدیمی و جدید بمب اتمی بی 12

 

0% ...

آخرین اخبار

سنتکام مدعی توقیف یک نفتکش در ارتباط با ایران شد


پزشکیان: تهدید به هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی نشانه استیصال در برابر اراده یک ملت است


معاون اجرایی ارتش: آیین گرامیداشت شهدای اقتدار و جنگ رمضان برگزار می‌شود


گزارش العالم از تظاهرات ضد جنگ در انگلیس؛ معترضان جنگ افروزی علیه ایران را محکوم کردند+ فیلم


تکرار تناقض گویی ترامپ: همچنان در حال کار برای توافق با تهران هستیم/ تهدید به حمله شدید به ایران


سردار شکارچی: در برابر تهدیدات نظام سلطه، پاسخی کوبنده‌تر خواهیم داد


سفیر مصر در دیدار با نبیه بری: توافق اسلام‌آباد پیامدهای مثبتی بر لبنان خواهد داشت


ارتش عراق: پرونده انحصار سلاح وارد مرحله اجرایی شده است


نگاهی به موازنه جدید بازدارندگی ایران، از ضاحیه تا تهران+ فیلم


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس با معاون وزیر خارجه روسیه