وزیر دفاع امریکا: ارسال نیروی زمینی به سوریه بعید نیست

پنج‌شنبه 28 آبان 1394
22:07
وزیر دفاع امریکا: ارسال نیروی زمینی به سوریه بعید نیست با وجود اینکه دولت امریکا به طور رسمی اعلام کرده است هیچ گونه طرحی برای آغاز عملیات زمینی در سوریه ندارد، اشتون کارتر وزیر دفاع امریکا اعلام کرد ارسال شمار بیشتری از نیروهای زمینی این کشور به سوریه را بعید نمی داند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اشتون کارتر روز پنج شنبه در گفتگویی تلویزیونی اظهار داشت: باراک اوباما رئیس جمهور، اعلام کرد آماده اقدامات بیشتری از جمله عملیات زمینی است و اینکه نه تنها شکست دادن داعش، بلکه باقی گذاشتن این گروهک تروریستی در موضع ضعف و شکست خورده، برای ما اهمیت دارد.
اشتون کارتر در حالی چنین مواضعی اتخاذ کرده است که به دنبال حملات تروریستی پاریس، شماری از سیاستمداران امریکایی خواستار آغاز عملیات زمینی علیه داعش شده بودند.
باراک اوباما رئیس جمهور امریکا بارها مخالفت خود را با عملیات زمینی در سوریه و عراق اعلام کرده و چنین اقدامی را "اشتباه" دانسته است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت


روایت سخنگوی وزارت خارجه ایران از مذاکرات اسلام آباد


وزیر خارجه پاکستان: به نقش آفرینی برای کمک به صلح ادامه می دهیم


پایان مذاکرات اسلام آباد / زیاده خواهی آمریکا مانع از دستیابی به چارچوب مشترک و توافق شد


تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد