داعشی‌های تونس یک چوپان را سربریدند

دوشنبه 2 آذر 1394
13:05
داعشی‌های تونس یک چوپان را سربریدند عناصر داعش در تونس یک چوپان نوجوان را به بهانه همکاری با ارتش این کشور سربریدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت روزنامه "ایلاف" این نوجوان 16 ساله تونسی "مبروک السلطانی" نام داشت.
عناصر داعش این جوان را در 13 نوامبر در کوه "مغیله" در شهر "سیدی بوزید" در غرب تونس سربریدند.
تروریستهای داعش سپس سر بریده "مبروک" را در کیسه گذاشتند و آن را به پسرعموی وی "شکری" (14 ساله) که همراهش چوپانی می‌کرد، تحویل دادند تا به دست خانواده او برساند.
خانواده این چوپان مجبور شدند تا حضور نیروهای امنیتی سر بریده پسرشان را یک شب در یخچال نگهداری کنند، زیرا نیروهای امنیتی با تأخیر یک روزه خودشان را به خانه آنها رساندند.
داعش با انتشار فیلمی از سربریدن این نوجوان تونسی، مدعی شد که وی در مقابل پول اطلاعاتی را به ارتش درباره محل استقرار عناصر داعش داده، و ارتش تونس مزدور فرانسه در منطقه است.
در 11 نوامبر گذشته نیز گروهک "عقبه بن نافع" وابسته به شاخه القاعده در کشورهای مغرب عربی، فیلمی را از قتل دو چوپان منتشر کرد و مدعی شد که آنها برای نیروهای ارتش جاسوسی می کردند. "عقبه بن نافع" شناخته شده‌ترین گروهک تروریستی وابسته به القاعده در تونس به شمار می‌آید و تا کنون ده ها تن از نیروهای ارتش و پلیس تونس را به قتل رسانده است.

0% ...

آخرین اخبار

حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران